Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Ivaretatt
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetEngasjert og flink til å sette seg inn i forholdene. Er engasjert i sin jobb og bryr seg om enkeltmennesket og situasjonen. Viser god oversikt og får raskt innsikt. Rask og flink til å skrive ut resepter
Uinteressert
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetFøler han er uinteressert i meg som pasient og mest interessert i å pcen sin. Han ser sjelden på meg og stiller få oppfølgingsspørsmål, og jeg får lite hjelp, annet enn resepter og sykemelding. Kvier meg for å gå dit og velger heller Dr. Dropin og andre liknende tjenester når jeg må til lege. Jeg er også enig med de som sier at han er dårlig på psykisk helse.
Trygg og imøtekommende
Lege: Aslak Holtestaul SkrevetHar hatt Holtestaul som fastlege i mange år sammen med nærmeste familie og kan si på vegne av alle at han er en utrolig flott lege og støttespiller.
Han blir godt kjent med og er oppriktig opptatt av å ta godt vare på pasientene sine. Han kjenner dine behov, og kan tilby god hjelp med sin kompetanse og kunnskap.
Han ser aldri forbi ting og sørger for at alle får den undersøkelsen de trenger til tross for travel arbeidsdag.
Alt i alt føler jeg meg veldig heldig, trygg og glad for å ha Holtestaul som fastlege!
Lett tilgjengelig men det stopper der
Lege: Geir Sneen SkrevetJeg har hatt Dr. sneen som lege siden jeg flyttet til Oslo for 13 år siden. Jeg begynte hos han da jeg fikk han anbefalt i det homofile miljøer.
Jeg har ikke noen kroniske lidelser, men har trengt å oppsøke han for diverse ting i perioder. Jeg opplever han som svært hektisk, lite empatisk og bagatelliserende. Det virker på meg som at humøret styrer om du får sykemelding eller ikke. Jeg gikk nylig igjennom et alvorlig samlivsbrudd og trengte sykemelding. Han mente det var " for tynn grunn" til å få sykemelding. Jeg måtte derfor gå til bedriftslegen på jobben min. Det jeg kan si positivt om han er at han er kjøp på henvisning (kun trengt det en gang) og rimelig grei mtp resepter. Dersom du er frisk og trenger allergi-medisin er dette legen for deg. Trenger du en lege som faktisk gidder å høre på deg, gi empati og ta seg litt tid når det gjelder - finn deg en annen. Jeg har endelig byttet, og det føles veldig deilig.
Uintressert, arrogant lege
Lege: Geir Sneen SkrevetBruker ikke mer enn 20 sek for å lytte på deg, og da surfer han på internett mens du snakker. Tar ikke dine bekymringer på alvor, bagataliserer dine problemer. Fungerer utmerket hvis du trenger enklere ting: sykemelding, salve eller enkel medisin. Men blir "fraværende" og avvisende hvis du har større problemer. Har hatt ham i flere år men bruker stort sett private leger.
Har du behov for empati, søk videre.