Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Ikke så kunnskapsrik. Litt overflatisk i vurderingene.

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Vil si at han kan være en flink lege for folk som er friske eller har alminnelige helseplager. Han jobber raskt og overflatisk, som kan være bra dersom han treffer riktig og man prioriterer effektivitet fremfor grundighet.

jeg hadde ikke god erfaring med denne legen. Han er ikke så kunnskapsrik og ikke veldig flink med diagnostisering. Han generaliserer en del og har en overflatisk holdning til problemer. Han har lite tålmodighet og er litt arrogant. Han aksepterer ikke at man tar med epikriser til timen. Han er nok ikke så flink med pasienter med sjeldne plager og sykdommer samt kroniske plager og smerter.

Effektiv

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Jeg kjenner meg litt igjen men samtidig ikke.
Her føler jeg at jeg blir tatt vare på, jeg kan si hva jeg mener om en sak, og hva jeg selv føler at jeg trenger. Ja, hun har utdannelsen i medisin, men til syvende og sist er det min kropp. Jeg føler jeg blir tatt på alvor når jeg er der og at hun er tilstedet i samtalen og undersøkelsene

Ekstremt treg

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Jeg har mast på en henvisning i flere måneder, og purret 3-4 ganger. Hun lover og lover, men det skjer ingenting. Nå orker jeg ikke mer. Jeg må kunne stole på at jeg får den hjelpen familien min og jeg trenger!
Jeg var fornøyd i en periode, men nå er tilliten svært svekket. Nå vil jeg bytte fastlege!

Hun er hyggelig nok, sekretæren er hjelpsom. Det er helt greit å komme i kontakt med kontoret. Men det hjelper ikke når man ikke lenger har tillit

Bra fastleger!

Lege: Geir Sneen Skrevet

Har gått till Geir i flera år, får alltid hjälp snabbt med det jag behöver, fixar med henvisningar osv för vidare hjälp när det behövs, alltid enkel att få tag på via patientsky.

Jätte bra fastleger!

Uinteressert og ingen empati

Lege: Geir Sneen Skrevet

Har hatt Geir Sneen som fastlege i 13 år. Har vært lite syk og det har funka for kjappe resepter og hverdagsplager.

De siste 5 årene har jeg derimot fått et mer komplisert sykdomsbilde. Her synes jeg Sneen ikke har vist interesse for å sette seg inn i hva som feiler meg. Føler meg som en vanskelig pasient. Føler jeg plager ham med mine problemer. Han har det alltid travelt og viser ikke empati for mine plager. Flere av behandlingene har heller ikke fungert. Standardsvaret er "du får prøve en ny salve da, og kom tilbake om 2 uker".

Har endelig byttet til ny fastlege! Gleder meg til første time. Det kjennes bra ut.