Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Trygg og meget kunnskapsrik
Lege: Sebastian Doricic SkrevetFantastisk lege
Og en meget behagelig person. Han lytter og er meget nøye.
Han gjør jobben sin.
Jeg er en gammel kvinne men føler meg trygg og han behandler meg som et menneske ikke som en olding.
Ikke til å anbefale
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetHan virker uinteressert i å lytte til deg og vil ha deg ut så fort som mulig. Han er arrogant og legger ord i munnen på meg. Virker som han vil behandle meg for det han har lyst til, ikke det jeg kommer inn for. Jeg har vært hos han tre ganger, han sier ikke hei, og virker irritert på fra første sekund. Grusomme opplevelser alle gangene jeg har vært hos han. Kan spesielt ikke anbefales når det handler om sorg, psykiske problematikker eller gynekologiske undersøkelser. Virkelig, virkelig styr unna.
Treg med å svar, dårlig til å følge opp
Lege: Aslak Holtestaul SkrevetKontaktet fastlegen til mitt barn men umulig å få gode svar. Drøftet dette mange ganger med ham og han presterer å ikke klare å sende en henvisning uten å ha sett på henne. Neste ledig time er først om 14 dager. Blir tvunget ut til å oppsøke privatlege. Useriøse fastleger på Lille Grensen Legesenter.
Trygg , effektiv og behjelpelig
Lege: Anders Faaberg SkrevetHan er effektiv og lettvint å ha time hos. Samtidig som han gir trygghet og rom når det trengs. Veldig behagelig lege. Har hatt han i mange år.
Lydhør og konsis
Lege: Eleonora Brodwall SkrevetFastlegen min gjennom mange år har fulgt meg gjennom mange faser i livet. Hun er klok og konsis i forhold til sykdom og sorg, operasjoner og behandlinger. Lytter, og sier hva hun mener, med vennlighet. Kjennes godt å ha en lege som "kjenner meg".
Hun holder fast ved legevitenskapen og er ikke åpen for såkalt alternative behandlinger, som meg, som også har veldig god erfaring med forskjellige former for naturmedisin via bl.a lege Audun Myskja. Men det gjør ikke noe om vi tenker forskjellig om det. Jeg stoler på fastlegen min, selv om jeg av og til velger andre behandlingsmåter for ting som skolemedisinen ikke er så god på - allergi, for eksempel.
Unner alle en Brodwall =)