Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Fantastisk person og lege

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Jeg har vært utrolig glad for å ha hatt Eleonora som min fastlege gjennom mitt unge voksenliv. Hun er en klok og empatisk person og er utrolig dyktig i sitt felt. Hun lytter og tar deg på alvor, gir deg trygghet og medmenneskelig omsorg, samtidig som hun er effektiv og løsningsorientert. Hun har hjulpet meg med stø hånd gjennom forskjellige faser i livet, psykiske utfordringer, helseplager, svangerskap og barseltid.

Som flere skriver er det ikke verdens letteste sak alltid å komme fram på telefon, men det har ingenting med de som jobber her å gjøre, bare med pågang og bemanning antageligvis.

Jeg bytter fastlege nå fordi jeg ønsker noe nærmere der jeg bor da jeg har småbarn og ingen bil. Men jeg kommer virkelig til å savne Eleonora og de som jobber på "kontoret". Makan til gode folk med godt humør og hjerte i jobben tror jeg ikke jeg finner igjen.

Gratulerer til deg som får plassen min hos Oslos fineste lege!

S

Verdens beste og hyggeligste lege :) Anbefales :)

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

Har hatt Trond som fastlege i 11 år, har det ikke vært for han så har jeg trolig vært uføre i dag..... Han ordnet så jeg fikk operert for prolaps i ryggen, og har stått på som en helt for min helse..... Proffere lege finnes ikke :) Terningkast 10 :)

Meget fornøyd!

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Jeg er meget fornøyd med Anders Faaberg, som har vært min fastlege i flere år. Han er effektiv og løsningsorientert, og er hyggelig og imøtekommende!

Trygg og tillitsfull

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Eleonora Brodwall er en svært trygg og empatisk fastlege. Hun tar seg god tid til å både lytte og forklare, og har gitt meg meget god oppfølging gjennom lengre sykemelding på grunn av utbrenthet.

Flink, men føler meg likevel nødt til å bytte

Lege: Geir Sneen Skrevet

Jeg har hatt Geir Sneen som fastlege i 5-6 år. Jeg har alltid vært greit fornøyd, jeg får time på dagen når det behøves, han er presis og undersøker meg grundig når jeg er syk/har plager.

De siste gangene har jeg derimot blitt skuffet. Nå jeg ber om henvisning til spesialist har han bare skrevet ut et standardskjema, han har ikke spurt noen spørsmål, og heller ikke skrevet noen beskrivelser av problemet i henvisningen, heller ikke gjort egne undersøkelser.

I tillegg føler jeg at et komplisert problem jeg har ikke ble tatt på alvor overhodet! Som regel har jeg kommet med helt enkle ting, da tar han seg godt tid og virker interessert. Men med tanke på at jeg har en kronisk sykdom jeg nå ønsker hjelp med ønsker jeg meg en lege som ser litt dypere og derfor har jeg måttet bytte fastlege siden Geir virker som han rett og slett blåser i dette, siden det ikke er noe som lar seg fikse raskt. Det blir dessverre ikke godt nok for meg.

Jeg liker han, og kan anbefale ham til pasienter med "hverdagsplager". Men ikke dersom man har noe bredere behov/problemer. Dessverre.