Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Utrolig dyktig og empatisk
Lege: Sebastian Doricic SkrevetDyktig når det kommer til både fysisk og psykisk helse. Får meg til å føle meg veldig trygg, og lytter til det jeg har å si. Viser at han virkelig ønsker å hjelpe deg, og tar deg på alvor. Er utrolig fornøyd, og han er definitivt den beste fastlegen jeg har hatt. Anbefaler spesielt om du ønsker å ta opp din psykiske helse! Også er det et pluss at det alltid er veldig hyggelig å bare prate med han, det er ikke like stivt som det ofte er med andre leger.
Flink og en god lytter
Lege: Anders Faaberg SkrevetJeg har brukt Anders noen år nå ,
Jeg brukte litt tid på og bli kjent , (om jeg kan få bruke det ordet) . Men nå får jeg ikke rost han nok. Han er utrolig dyktig lege , gir alltid gode råd , og han er lett og snakke med og kunnskaps rik . God anbefaling
Beste legen i verden
Lege: Geir Sneen SkrevetHar hatt Geir over 20 år som fastlege, legen som fikk tårer når jeg fikk alvorlig sykdom og eller kul , morsomt og min verden beste lege ❤️
Anbefales - Veldig fornøyd
Lege: Sebastian Doricic SkrevetSebastian kom inn når min tidligere fastlege hos Lille Grensen begynte å trappe ned. Vært godt fornøyd med legesenteret og min tidligere fastlege, så en liten forandring ble det jo, men veldig fornøyd med Sebastian. Føler man blir tatt vare på og at symptomene blir tatt alvorlig. Stiller gode spørsmål, gir gode råd/anbefalinger og bruker god tid på å forklare. Også veldig god på å roe ned bekymringer med grundige beskrivelser av tenkt problematikk. Anbefales!
Litt samlebånd og en del ventetid
Lege: Anders Faaberg SkrevetJeg har hatt Faaberg som lege i flere år nå, og inntrykket når jeg har måtte ta turen dit er ganske delt. Fellesnevneren er at han alltid møter deg med et smil, og lar deg snakke først.
Så kan det gå en av to veier. Enten er han stresset, og prøver å finne korteste vei til å få deg ut av kontoret på mest effektive måte, og i disse tilfellene prøver han også å unngå ekstraarbeid, som f.eks oppfølging eller videre undersøkelser. Blir ikke hørt i disse tilfellene, og kan omtrent like gjerne gå igjen og håpe neste gang er bedre.
Alternativet når han ikke føles stresset, er at han sender ting videre, hjelper deg til å finne hjelp andre steder, er villig til å ta prøver for å avdekke mangler/problemer, og virker som om han virkelig prøver å finne en god vei videre.
I begge tilfellene oppleves han som ganske vel informert, selv om han, som andre leger, nok kanskje mangler litt kunnskap innenfor mine spesifikke problem-områder.