Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter
Bytter aldri igjen...
Lege: Geir Sneen SkrevetHar hatt noen fastleger.Som ikke har tatt meg seriøst.Har hatt en del skavanker etter en mc ulykke. Og ikke fått hjelp før.
Han har tatt alt seriøst og komme med mye bra innspill.
En meget dyktig og kompitent lege.
Meget imøtekommende og hyggelig lege som setter seg inn i journal historikk før du kommer inn til han.
Anbefales på det sterkeste
Verdens beste
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetTrond er verdens beste! Hyggelig, forståelsesfull, profesjonell, rask og effektiv!
Savner han
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetFantastisk lege, men måtte bytte KUN fordi jeg flyttet... Beste legen jeg har hatt!!! tar seg tid, hjelper deg med alt det skulle være og hjelper deg å finne løsninger. Anbefales på det sterkeste... Og lille grensen legesenter funker også utmerket.
Kom til tiden!
Lege: Geir Sneen SkrevetGeir fremstår som en kompetent lege, har humoristisk sans, og er serviceinnstilt i ovenfor sine pasienter. Greit å få time fort, og generelt hyggelige folk i resepsjonen og på laboratoriet. Noe man imidlertid bør passe seg for er å komme for sent. Jeg klarte å komme for sent en gang på grunn av forsinket buss, og ringte da for å si ifra og beklage.Men da jeg kom frem, fikk jeg en aldri så liten skjennepreken av ham likevel. Jeg har også overhørt ham skjelle ut en annen pasient som kom for sent en gang, så det er tydelig at dette er noe han ikke tar lett på. Men dersom man kommer til tiden er det hyggelig å være pasient av Geir, og man føler seg greit ivaretatt.
Ryddig, profesjonell.
Lege: Trond Daae-Johansen SkrevetEr selv lege og har benyttet Daae-Johansen i mer enn 10år. Han har spesialutdanning i dette og er ellers en meget dyktig allmennpraktiker.