Lille Grensen Legesenter

Telefonnummer23 10 40 2023 10 40 ...
Lille Grensen 3 0159 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lille Grensen Legesenter

Ikke helt fornøyd

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Noe arrogant og nedlatende. "Dette kan da ikke være så ille", mente han før han undersøkte, og fant ut at jeg faktisk var ganske så syk. Litt ventetid, men ikke blant de verste der.

En stødig og trygg fastlege

Lege: Geir Sneen Skrevet

Får som regel alltid time samme dag eller dagen etter hvis jeg trenger det. Geir Sneen er en rolig og sympatisk lege, men jeg skulle av og til ønsket at han tok mer styring og ansvar for årsaken til at jeg oppsøker han. Når jeg kommer med et problem er det jo for at jeg ønsker handling, og av og til opplever jeg at jeg må foreslå ting selv for å komme videre. Er du stort sett oppegående, stort sett frisk, stort sett i stand til å ta ansvar for egen helse og ikke har noen kroniske plager - men av og til trenger feks antibiotika, en sykemelding eller en rask sjekk eller henvisning videre fungerer Geir Sneen ypperlig som fastlege.

tar seg tid om nødvendig, men arrogant

Lege: Anders Faaberg Skrevet

Anders Faaberg tar seg tid om nødvendig, men kan bagatellisere, og være arrogant. Når en person er syk, svak og trenger ordentlig støtte, vil man gjerne bli møtt med litt mer imøtekommenhet og respekt. Og, bli tatt på alvor. Ellers er han en hyggelig fyr.

Meget god lege

Lege: Eleonora Brodwall Skrevet

Har vert hele familiens fastlege, 2 voksne og to små barn. Meget dyktig lege med genuin interesse for deg som pasient. God lytter og flink til å se pasienten i et helhetlig perspektiv. Anbefales. eneste minus er at det kan være vanskelig å få kontakt med kontoret for timebestilling.

flink og hyggelig

Lege: Trond Daae-Johansen Skrevet

flink lege, lyttende og erfaren, men har litt dårlig tid noen ganger.