Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bolteløkka Legesenter
God lege
Lege: Hilde Katrin Skrede SkrevetHar hatt henne i mange år, hyggelig og hjelpsom. Har ikke oppleveld noe negativt i det hele tatt. Helig som har hun
Slik en fastlege skal være!
Lege: Hilde Katrin Skrede SkrevetHar hatt dr. Skrede som fastlege siden jeg fikk mitt første barn for 13 år siden. En lege som ikke bare lytter, men også anerkjenner det pasienten sier om sine plager. Dr. Skrede har fulgt meg gjennom svangerskap, samt en tøff sykdomsperiode som varte over flere år. Dr.Skrede viser en trygghet i sin medisinkunnskap som bidrar til å trygge pasienten. En lege som har dialog med pasienten, ikke monolog. En lege som aldri ser på klokken, men tar seg tid og følger pasientens tempo under legetimen. En lege som hører deg, tror deg, og som gjør sitt beste for å hjelpe deg i den situasjonen du er i. Deltar på NAV møter med pasienten. Kort ventetid, og stor tilgjengelighet!
Faglig dyktig og flink til å lytte
Lege: Anna Stavdal SkrevetStavdal fremstår som veldig faglig trygg og kompetent. Det er enkelt å snakke med henne og jeg har kun gode opplevelser. Tror kanskje hun ikke jobber alle dager, for det hender jeg ender hos vikar eller turnuslege ved samme legekontor, men det er som regel helt uproblematisk. De som jobber i laben og resepsjonen er helt supre.
Både og
Lege: Anna Stavdal SkrevetDyktig i forhold til fysiske plager, ikke så dyktig på det psykiske. Virker kunnskapsrik, men kan opptre litt bedrevitende. God kunnskap om bydelen og tilbud der. Generelt blid og hyggelig. Flink med barn.
Mest fantastiske fastlegen som finnes
Lege: Hilde Katrin Skrede SkrevetOg jeg er heldig som har henne som fastlege og det har jeg hatt i over 10 år <3