Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Kunnskapsrik

Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb Skrevet

Jeg hadde gått en periode med noen plager til min tidligere lege. Byttet til Anne Cathrine og fikk seriøse forslag til hva plagene kunne være. Ble henvist til spesialist, fikk bekreftet mistanken og kom raskt igang med rett behandling. Anbefales.

Bryr seg ikke om pasienten

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Benjamin tror at du kom bare for å få sykemelding! Han bryr seg ikke om deg eller din tilstand og vil slippe deg ut fortest mulig med en legeerklæring. Kastet bort tid og penger.

Uintresert

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Han er etter min erfaring alltid totalt uforberedt og for så vidt lite interessert i deg som pasient. Lite kunnskap om mitt sykdom/skade tilfelle og hver gang jeg prøver å forklare blir jeg bare avbrutt. Null tillit til denne lege

Uoppmerksom og bryr seg ikke

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Noddeland er en usedvanlig ignorant lege. Han husket meg ikke fra gang til gang og hadde helt tydelig ikke lest journalen min eller grunnen til at jeg hadde bestilt time. I tillegg skrev han en henvisning om infertilitet på to linjer (som selvsagt ble avvist av denne grunn), og la i tillegg ved blodprøver som "ikke var sikret" iflg. Ullevål sykehus. Han vurderte også blodprøvene mine helt feil, ved bare å si at alle "er innafor normalnivået", selv om kombinasjonen av dem (lav/høy) signaliserer at det er feil. Hold deg unna!

Forferdelig lege!

Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb Skrevet

Kom innom for å få lege-erklæring for 2 gang på samme mnd. Hun sa at jeg var pysete til tross for sterk feber og kalte meg for en "j*vla megge", og sa jeg måtte ta meg kraftig sammen. Anbefales overhodet ikke. Var på gråten da jeg kom meg ut, har ikke vært der siden. ANBEFALES IKKE!