Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Dyktig fastlege

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Jeg blir tatt i mot på en ordentlig måte, blir tatt alvorlig i mine spørsmål, og får skikkelige svar på det jeg lurer på. Hun virker kunnskapsrik, erfaren og trygg. Gir gode råd som det virker virker fornuftig å følge. Totalt sett føler jeg meg sett og ivaretatt på en god måte hos denne legen.

Kjempebra fastlege!

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

På tilbudssiden. Ser helheten. Blid, imøtekommende og interessert. Hun har vært mye borte pga permisjon, men jeg er glad hun er tilbake.

Alltid dårlig tid

Lege: Thor Odland Skrevet

Tror han har mye kunnskap og erfaring, men virker som han er mer opptatt av å få deg raskt ut av kontoret enn å hjelpe deg og å virkelig lytte.

Flink men uengasjert

Lege: Thor Odland Skrevet

Jeg har hatt Thor som min fastlege i over et tiår, og har alltid fått den hjelpen jeg trenger av ham. Han har aldri vært en overstrømmende positiv eller sosial person, men jeg har opplevd at han i de siste årene har blitt mindre og mindre engasjert. Sist jeg var inne hos ham ville han knapt sjekke opp noen symptomer og virket generelt litt lite interessert og tilbøyelig til å forminske problemene jeg hadde. Jeg bytter nå fordi jeg har flyttet til Oslo, og ville nok fortsatt med Thor hvis jeg ikke hadde flyttet, men merker jeg ser frem til å ha en litt mer hyggelig og imøtekommende lege.

En pålitelig og ansvarlig lege

Lege: Erik Gjertsen Skrevet

3 av legene på Asker legesenteret ødela totalt inntrykk og tillitt til behandlingsstedet hos meg. Men det finnes gode leger der og, heldigvis. Og Erik er en av dem.