Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
God og kunnskapsrik lege
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetMin opplevelse er at Maria er dyktig og har evnen til å se helheten i et sykdomsbilde. Hun tar seg tid til å lytte og svarer etter beste evne på spørsmål jeg har. Veldig fornøyd!
Trygg med treffsikre diagnoser.
Lege: Svein Øksnes SkrevetLege Svein Øksnes er en erfaren, kunnskapsrik og kommuniserer godt på alle måter. Han finner alltid gode løsninger.
Lite punktlig og mye venting!
Lege: Erik Gjertsen SkrevetFørst overholdt ikke legen avtalt tid også hadde han ikke lest hva timen skulle handle om. Trenger ikke å prat om helsen for å få tatt en blodprøve! Lite hjelpsom og veldig dårlig service innstilling! Bytte lege er min anbefaling!
Dårlig service
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetHer var det mye rot. Som pasient følte jeg meg overkjørt og ikke at legen lyttet til meg og tok hensyn i hva jeg tenkte kunne være gode løsninger. En henvisning videre ble bare til rot, ikke noe skriftelig ble utført da "spesialisten" jobbet også på Asker Legesenter og skulle kalle meg inn ved leilighet. Fikk en telefon med en tid som ikke passet meg, og ikke noe mer. Måtte da bestille ny legetime hos Nodeland for å få ny henvisning, det fantes ikke mulighet å skrive ut en og la meg velge fritt hvilken spesialist jeg ville gå til. I tillegg er det bare rot hos Asker Legesenter. Fakturamaskin som ikke virker resulterer i purringer. Umulig å komme gjennom på telefon. Sure svar og lite hyggelig og imøtekommende personale. Rot fra ende til annen. Slik var det ikke når jeg startet der for mange år siden med Frislid som fastlege. Den gang var det orden og pasienten i høysetet. Håper dere finner tilbake til god service og ivaretakelse av pasientene
Kunnskapsrik og lyttende
Lege: Svein Øksnes SkrevetØksnes er kunnskapsrik, hører godt etter når du snakker til ham og har gode svar. Han har et behagelig vesen og er opptatt av deg. Han er også veldig godt klar over hva han ikke kan, og sender deg til spesialist om det er den minste tvil om hans vurdering er riktig.