Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Skuffende

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Etter å ha hatt denne legen over flere år, har jeg vel kun møtt henne 3 ganger, ellers har jeg blitt sent mellom vikarer, der forståelig nok ikke alle har rukket å sette seg inn i min journal. De få gangene jeg har møtt henne, har det virket som om hun helst vil ha meg ut så fort som mulig, eller ikke tatt meg seriøst.

Overbelastet og utdatert

Lege: Erik Gjertsen Skrevet

Han har dårlig tid og du må forvente vanvittig ventetid, både ift. bestilling av time og venting i venteværelse. Har ofte vært 30-60 min forsinket. Sekretæren har til og med unnskyldt flere ganger.

Er tydelig ikke oppdatert på den nyeste behandling. Gikk til diabetessjekk der, og byttet heldigvis lege, da Gjertsen ikke hadde snøring på nye behandlingsformer (behandlet meg som om det var på tidlig 2000-tallet)! Kan absolutt ikke anbefale han.

Man må være frisk for å være syk

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Benjamin er super på en god dag, men på en dårlig dag er det slitsomt å være pasient. Han avbryter og virker uinteressert og uforberedt. Selv om jeg kom inn annen hver uke i en lang periode for oppfølging av samme problematikk, måtte jeg gjenta meg selv hver bidige gang! Spørsmålet «hvordan går det med deg?»,kom aldri. Kommer du inn med en somatisk lidelse vil jeg tro han er svært dyktig, men ved mer personlige/mentale problemer trenger man noen som ser deg, lytter og hjelper til med å legge en friskhetsplan og kommer med tips til hva som finnes av tilbud. Dette opplevde ikke jeg, jeg måtte selv komme med forslag til hva som kunne hjelpe og hva jeg trengte henvisning til. Uttrykket «man må være frisk for å være syk» faller meg inn når jeg tenker på Benjamin.

Kunnskapsrik

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Kunskapsrik lege som gjerne lytte til pasientene sine. Han tar seg tid til å forklare diagnose, tilstand eller situasjon slik at du blir trygg.

Dr. Sånn er det bare

Lege: Anne Cathrine Tveit Geheb Skrevet

Gråt da jeg kom ut av kontoret, har aldri følt meg så overkjørt, liten og behandlet med "oven fra og ned" holdning. Bagatelliserte og mente at sånn var det! Følte meg ikke trygg og ivaretatt, hun har en iskald personlighet.