Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Knallbra :)
Lege: Svein Øksnes SkrevetSvein Øksnes så hva som var problemet mitt bare etter andre besøket hos han. Han så virkelig MEG bak fasaden. Imponerende.
Han er mild, hyggelig og oppmerksom. Han lytter virkelig og forklarer seg godt. Og ikke minst tar han seg tid til meg, følte aldri at han ville bli fort ferdig, tvert imot. Godt humør har han og.
Meget positiv til han. Anbefales:)
Nei nei nei
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetB. Noddeland er heldigvis ikke min fastlege men jeg har fått han to ganger da min fastlege var opptatt.
Begge gangene ble jeg like forskrekket over pasienthåndteringen hans.
Begge ganger ble jeg sittende i ca 40min på venteværelset, ble hentet inn av en tilsynelatende sur lege.
Han ser ikke på meg, taster mye på pc, lytter ikke, ikke intressert i å høre omstendighetene rundt hvorfor jeg er der.
Han stresser ut av meg det han skal ha tak i av info med settningen: Mer...? hva mer?? Tydelig irritert over at jeg hadde planer om å konversere litt og sender meg på dør.
Jeg har vært der inne i 2 minutter-max. Sittet å ventet i 40 min på dette her?
Jeg går ut derifra med et resept i hånden og et skriv til damen som tar blodprøver, jeg har fortsatt masse ubesvarte spørsmål og en svært dårlig erfaring i rikere. Ikke fikk jeg hjelp til det jeg trengte mest heller.
Ikke f... om jeg skal til han igjen
Et godt menneske
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetNår legen ser en pasient på venterommet som er blek og svimmel etter et lite inngrep, og legen så går ned på butikken og kjøper en brus og litt frukt til pasienten for sine egne penger - da er man ikke bare en empatisk lege, men et godt menneske.
Ikke mange hadde gjort det samme - så tusen takk, denne legen og hans kolleger anbefaler jeg på det varmeste.
Dårlig inntrykk
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetLegen er svært sjeldent tilstede. Får ofte vikar. Veldig problematisk å få time før man er frisk igjen. Tar seg ikke tid til å forklare, virker som om hun har hastverk. sitter ofte igjen med mange spørsmål. umulig å få tak i på telefon. alt i alt meget misfornøyd! Jeg har nå byttet lege og angrer ikke et sekund!
Useriøs
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetBytt lege folkens! var satt opp på time med ham, og tatt meg fri fra jobb. Tidlig på morgen ringer han og ber meg møte tidligere..får ordna fri til det og, reiser på legetimen og blir sittende halvannen time å vente med gjentatte purringer! Da han først kommer ut sier han at han har dobbelbooket meg med en annen (hvorfor ber han meg da komme tidligere?) og sier han hsr glemt at jeg skulle komme. Han ber heller ikke om unnskyldning! Ikke er han interressert i å spørre hvorfor jeg er der, men velger heller å svare på telefon på anfre henvendelser mens jeg sitter ved siden av. (Taushetsplikt?) Da jeg så først kommer til ordet og skyter inn at jeg kun er der for å få en resept, klarer han ikke å finne fram i systemene sine på noe som er særdeles enkelt...han løper legekontoret rundt for å få hjelp av andre kollegaer til å finne fram, og hjelp til hvordan han skal finne riktig medisin . samtidig ytret han at han snart skulle ha inn neste passient, så vi måtte bli raskt ferdig! Jeg ble til slutt premiert med egenandel på både legetimen og resepten! Ser at han får gode skussmål, men ut ifta hva jeg har erfart tenker han her bare på sitt beste velbefinnende. .styr unna!