Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Ingen støtte
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetJeg er helt nedkjørt, trenger en dyktig lege som har tid til å snakke, og lytte. Det fikk jeg ikke hos denne legen. Dette er for dårlig av et legesenter jeg har brukt de siste 20 årene, og nå går jeg og :(
Fikk ikke et veldig godt inntrykk av legen
Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen SkrevetHar kun vært her en gang, så dette er kun basert på det ene besøket. I starten var legen veldig uinteressert, dette forandret seg derimot litt etter blodprøveresultatene som sa jeg hadde en infeksjon i kroppen. Men er ikke det man vil føle når man kommer til en lege. Når man skal ta blodprøver er det kølappsystem, som absolutt ikke fungerte bra den dagen jeg var der. Det største problemet var tiden, alt tok lang tid. Både med å vente før time, på å få ta blodprøve og resultatene. Selvom jeg forstår at jeg kan ha vært uheldig med å komme på denne dagen, har jeg valgt å bytte legesenter.
Rotete og glemmer avtaler
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetHar byttet ut Benjamin Noddeland både for min datter og meg selv, etter vår forrige lege sluttet (Frislid) som vi var veldig fornøyd med. Han har glemt mine timeavtaler to ganger og ført feil inn i systemet da han førte en annen pasient sine opplysninger inn i min journal. Og han tar private samtaler under min legetime, noe jeg synes er uhøflig.
Forsinket og travel
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetOg snakker i telefonen ila. de 5 min. har til rådighet når du først kommer inn. Har selv ikke spesielt komplisert helse, men når jeg først går til legen vil jeg ha en som lytter.
Lang ventetid
Lege: Svein Øksnes SkrevetØksnes er en faglig dyktig lege, men er det respektfullt å konstant ha 40 min-1 times ventetid? Jeg har hatt han som lege i 10 år, men vurderer å bytte til noen som holder tiden. Ved å kutte i mengden pasienter hadde han kanskje klart å disponere tiden sin bedre.