Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Forsinket og travel

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Og snakker i telefonen ila. de 5 min. har til rådighet når du først kommer inn. Har selv ikke spesielt komplisert helse, men når jeg først går til legen vil jeg ha en som lytter.

Lang ventetid

Lege: Svein Øksnes Skrevet

Øksnes er en faglig dyktig lege, men er det respektfullt å konstant ha 40 min-1 times ventetid? Jeg har hatt han som lege i 10 år, men vurderer å bytte til noen som holder tiden. Ved å kutte i mengden pasienter hadde han kanskje klart å disponere tiden sin bedre.

Usympatisk og uinteressert

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

han har ca 1t ventetid HVER gang. Lytter ikke tii pasienten. Himler med øynene og er krass. Ingen sympati eller forståelse.

Jeg er kjempefornøyd! :-)

Lege: Svein Øksnes Skrevet

Jeg har vært hos Øksnes 2-3 ganger henvist fra en annen lege. Meget positiv erfaring! Han kurerte det som var i veien og tusen takk for det, men ikke siden pc'ens inntog på legekontorene har jeg opplevd å ha øyekontakt og full konsentrasjon fra en lege. Han var ferdig oppdatert før jeg kom inn, og kunne snakke med meg. I tillegg har han jo humoristisk sans og er veldig trivelig. TAKK. Andre leger anbefales å følge hans eksempel.

Den beste legen jeg har hatt.

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

Legen er I møte kommende og veldig flink til å lytte å høres på hva du har og si. Han er bestandig blir og hyggelig. Han er flink til å følge opp avtaler og ringer gjerne hvis han har fått svar på prøver. Tar seg tid til pasientene.