Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS
Usympatisk og uinteressert
Lege: Benjamin Noddeland Skrevethan har ca 1t ventetid HVER gang. Lytter ikke tii pasienten. Himler med øynene og er krass. Ingen sympati eller forståelse.
Jeg er kjempefornøyd! :-)
Lege: Svein Øksnes SkrevetJeg har vært hos Øksnes 2-3 ganger henvist fra en annen lege. Meget positiv erfaring! Han kurerte det som var i veien og tusen takk for det, men ikke siden pc'ens inntog på legekontorene har jeg opplevd å ha øyekontakt og full konsentrasjon fra en lege. Han var ferdig oppdatert før jeg kom inn, og kunne snakke med meg. I tillegg har han jo humoristisk sans og er veldig trivelig. TAKK. Andre leger anbefales å følge hans eksempel.
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetLegen er I møte kommende og veldig flink til å lytte å høres på hva du har og si. Han er bestandig blir og hyggelig. Han er flink til å følge opp avtaler og ringer gjerne hvis han har fått svar på prøver. Tar seg tid til pasientene.
Uhøflig og lite empati
Lege: Svein Øksnes SkrevetHan oppleves som lite empatisk og uhøflig. Har lite forståelse for psykiske problemer. Har aldri møtt en lege som har vært så uhøflig og direkte ufin. Så det at han var nesten en time forsinket ble rene bagatellen.
Bytter....
Lege: Benjamin Noddeland SkrevetFikk ham som lege etter at forrige sluttet, Frislid, som vi forrøvrig var veldig godt fornøyd med. Er enig med andre som har kommentert at han var mer opptatt av hva forrige lege hadde gjort feil i jounalen enn å prate med meg når jeg var der første gang. Vi har en sønn med ADHD og trenger god oppfølging, noe jeg føler vi ikke har fått. Han virker veldig usikker på området og er heller ingen god lytter. Så summen av dette gjør at vi bytter lege alle tre i familien.