Colosseum Tannlege Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10 C 0369 Oslo
Colosseum Tannlege Majorstuen holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen

Flink, rolig og avslappende

Tannlege: Astri Bjerke Syversen Skrevet
Pris

Hadde ikke vært hos tannlegen på 8 år. Etter en time hos Astri gleder jeg meg til kontroll om 1 år. Anbefaler alle som kanskje tenker at de ikke gidder/ikke orker/ikke tør dra til tannlegen å gi Astri et forsøk. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det.

Den beste tannlegen jeg har hatt!

Tannlege: Carl Christian Blich Skrevet
Pris

Da jeg kom til Carl Christian første gang i 20 årene hadde jeg tannlege skrekk. jeg ble kurert, og har aldri gruet meg til å gå til tannlegen ( så lenge det er Carl Christian vel å merke) igjen etter det!

Det samme skjedde med sønnen min, som hadde sprøyte skrekk.

En fantastisk empatisk person som skaper tillit hos pasienten,og en fantastisk tannlege. har gått dit nå i 30 år

Svært dyktig tannlege

Tannlege: Siri Martha Gloppestad Skrevet
Pris

Tannlege Siri Gloppestad er både veldig hyggelig og en svært dyktig tannlege. Fikk god hjelp, og hun var nøye med arbeidet.

Hyggelig og dyktig tannlege

Tannlege: Jan Hereid Skrevet
Pris

Hereid er en hyggelig og veldig dyktig tannlege som ivaretar pasienten godt under behandling. Jeg har vært hos ham for både undersøkelse og boring og begge deler var positive opplevelser. Jeg har vært hos mange tannleger og Hereid er definitivt den flinkeste jeg har vært hos.

Worth it

Tannlege: Harald Olav Eggen Linnebo Skrevet
Pris

I've been going to him for 20+ years and am very satisfied with their clinic in general, and my dentist, Harald Linnebo, specifically.
I'm not the biggest fan of visiting the dentist (never have been), but I always feel relatively relaxed when I'm here. He has professionally taken care of anything that has come along insde my mouth.
Despite no longer living in Oslo I have never really contemplated switching dentists.