Colosseum Tannlege Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10 C 0369 Oslo
Colosseum Tannlege Majorstuen holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen

DYKTIG OG PROFOSJONELL

Tannlege: Per Kristian Elvestad Skrevet
Pris

Om du er misfornøyd hos tannlegen din,- bytt pronto!- og send tannlegen din i stolen for å lære hos Per Kristian. Han har mange års erfaring og jobber som lærer på tannlegehøyskolen så han vet å ivareta pasienten på den beste måten! Det er så behagelig å sitte i stolen hans. Han er rolig, forklarer og er tydelig når han jobber. Før gruet jeg meg for smerter, men etter at jeg byttet tannlege til han har jeg aldri engstet meg! Har gått der i mange år og gjort forskjellige behandlinger. Derfor anbefaler jeg Elvestad på det sterkeste,- han har mye kunnskap og i tillegg en varm og god personlighet som gjør at du føler deg trygg og ivaretatt.
Hygenisk, rent og delikate lokaler.
Fra du kommer til du går- er opplevelsen veldig bra,- så
Per Kristian er definitivt den beste tannlegen som finnes!

Veldig frekk og har ingen kommunikasjonsferdigheter

Tannlege: Odd Langbach Skrevet
Pris

Jeg har hatt en veldig dårlig opplevelse med han. Han var veldig frekk, ga meg lite beskjed om prosessen og ble sint når jeg tok opp ting som plaget meg. Også gjør han ting uten å spørre først.

Fraråder på det sterkeste å bruke Odd Langbach

Tannlege: Odd Langbach Skrevet
Pris

Useriøs og utfører dårlig arbeid fordi han har dårlig tid e.l. Frekk tone og meget lite serviceinnstilt. Måtte bestille ny time hos annen tannlege for å rette opp i hans arbeid. Det dårlige inntrykket forsterkes av at jeg ellers utelukkende har positive opplevelser med tannleger fra Colosseumklinikken. Odd Langbach er unntaket. Frarådes på det sterkeste bruke han!

Profesjonell, flink og blid

Tannlege: Harald Olav Eggen Linnebo Skrevet
Pris

Jeg knakk to tenner og ble nødt til å bestille en akutt time, da jeg ikke kunne tygge på noen av sidene. Jeg fikk time med en gang og ble tatt imot av tannlege Harald Eggen Linnebo. Han er utrolig flink og profesjonell. Det er de to fineste tennene jeg har i munnen nå. Det er første gang i mitt liv at jeg går ut fra tannlegen uten noen ubehag i tennene etterpå, ingen skarpe kanter og bittet legger seg helt perfekt. Kan anbefale han på det sterkeste. Første gode opplevelse hos tannlegen. Tusen takk 😊

usikker

Tannlege: Sadia Nazir Khan Skrevet
Pris

hyggelig, men ga meg en utrolig dårlig følelse fra når jeg først møtte henne.. Følte meg ikke ivaretatt.

Sikkert utrolig dyktig tannlege, men ville ikke ta sjansen pga det over.