Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Majorstuen
Kunnskapsrik og profesjonell
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetJeg sitter igjen med godt inntrykk etter å ha vært hos dr Khan i dag. Hun oppleves som kunnskapsrik, og kom med gode løsninger på problemene jeg hadde. Hun anbefales til alle som ønsker en kosmetisk forbedring av tennene.
Flink
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetHar peiling på hva hun driver med. Moderne og oppdatert utstyr. Var der for søvnapnéskinne. Rask og god behandling. Dyktig tannlege.
Veldig bra tannlege
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetGod service, kommunikasjon og veldig tålmodig.Fikk bra behandling og oppfølging. Jeg er veldig fornøyd med denne tannlegen.
God oppfølging
Tannlege: Sadia Nazir Khan SkrevetDyktig og behagelig tannlege. Hun jobber rolig og effektivt. Fått laget fine og perfekte søvnapnéskinner til meg.
Den absolutt beste tannlege-opplevelse jeg hatt
Tannlege: Astri Bjerke Syversen SkrevetAstri er så utrulig behagelig som person og så flink til å utføre jobben sin. Har aldri hatt en bedre tannlege opplevelse enn med henne. Gjorde ikke vondt og var heller ikke ubehagelig en eneste gang under undersøkelsen.
Også vert å nevnes, min forrige tannlege mente at jeg måtte gå 2 ganger hvert år da jeg slet med tannstein.
Jeg hadde ikke vært hos tannlegen på nesten 2 år når jeg kom til Astri. Hun mente at jeg ikke hadde noen spesielle problemer med tannstein og ga beskjed om at jeg ikke måtte komme tilbake på ny time før om 1,5 år. Dette synes jeg at det sier veldig mye om at hun er seriøs og ikke prøver å kun tjene penger på sine klienter..
Anbefaler virkelig Astri til alle jeg kjenner etter mitt besøk.