Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter
Lytter ikke
Lege: Mikkel Mundal SkrevetDet virker som han hører etter, men det gjør han ikke. Han er veldig hyggelig å imøtekommende men det hjelper lite når han ikke sender henvisningene eller så sender han dem feil, og alt tar ekstra ekstra lang tid.
Han husker ikke helt hva han har gjort noen ganger så da må man ta samme praten en gang til. Ganske så frustrerende. Jeg har hatt samme samtale med han nå tre ganger på rad.
Jeg har fått veldig dårlig behandling rett og slett.
En lege jeg stoler helt på
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetHun er faglig dyktig.
Hun gir et inntrykk av ro og god kontakt på en litt tilbakelent måte, beroligende.
Hun er lydhør for flere problemstillinger.
Jeg opplever ikke noe problem med videre henvisninger.
Jeg vil også fremheve kort ventetid i telefonen, og meget hyggelige sekretærer!
Eneste problem: få og trange parkeringsplasser.
Travel, stresset og alt for mye å gjøre??
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetDr. Bjerke oppleves dessverre av meg som pasient som lite imøtekommende, stresset, uinteressert, dømmende og rett og slett ganske skremmende å gå til. Det er vanskelig å få time, og hun er alltid forsinket. Og hun har det ekstremt travelt den knappe tiden en får komme inn. Hun fører derimot journalen nøye og er helt sikkert dyktig i sitt felt, men oppleves som kald, lite empatisk, uforberedte og travel. Dessverre føles det som om jeg skal vite hva som feiler meg før jeg kommer... Oppsøker jeg lege er det fordi jeg ikke vet hva som er galt, og hvordan jeg skal gå frem. I stede opplever jeg å være til bry, evt ikke interessant nok?
Nedlatende lege med høy kompetanse.
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetLege med ganske høy kompetanse. Dessverre lite medmenneskelighet og empati. Hun oppfattes nedlatende og stresset og jeg sitter sjeldent igjen med en god følelse etter et legebesøk. Kjempepluss er de fantastiske hyggelige og dyktige helsesekretærene.
Veldig flink lege
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetHar hatt Kristin som fastlege i mange år. Hun er dyktig og flink, og tar seg tid til å grundig undersøke det som måtte være. Alltid imøtekommende og profesjonell.