Marienlyst Legesenter

Slemdalsveien 1 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter

Helt unik

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Mikkel er fantastisk til å lytte, ta deg på alvor og ikke minst tar han raskt tak i ting. Selv om han har mange pasienter er det kun deg fokuset er på når du har time der, og du føler aldri at han skynder seg for å rekke neste pasient. Utvilsomt faglig dyktig og et fantastisk medmenneske. Kan ikke skjønne annet enn at dette må være en av de beste legene i Oslo og Norge!

God lege

Lege: Kristin Nordey Bjerke Skrevet

Veldig fornøyd med at hun er empatisk og lyttende. Stoler på henens vurderinger, hun virker faglig oppdatert og opplever at hun henviser og har konsultert andre når det har vært nødvendig,
Hun har muligens litt mange pasienter, da hun ofte er forsinket og kan virke litt stresset på tid, men alt i alt er jeg veldig fornøyd og har tillit til henne.

Topp karakter

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

imøtekommende, positiv, lyttende, forklarende, ikke "pillelege", forståelsesfull, en topp lege

Faglig dyktig, lyttende og konstruktiv. Ser meg.

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Faglig dyktig, lyttende og konstruktiv. Ser meg som pasient. Har full oversikt over historikken min. Setter i gang prosesser raskt, og tar mine innspill på alvor.

En lege som lytter og ser deg

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Mikkel har det helt sikkert travelt, for han har mange pasienter. Men han virker aldri slik. Han har alltid tid og han LYTTER. Han er også flink til å henvise og å slåss på dine, pasientens, vegne.