Marienlyst Legesenter

Slemdalsveien 1 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter

Gir meg føkelsen av å være i gode hender.

Lege: Kristin Nordey Bjerke Skrevet

Legen min, har fulgt meg gjennom livskriser og jeg har hatt noen vondter i min tid hos henne.
Hun sparker meg litt bak og forteller meg at hun tror på meg. Samtidig har hun har gitt meg oppfølgingssamtaler på slutten av dagen dvs mulig ekstra tid fra hennes fritid.
Hun har deltatt på møte med NAV der hun imponerende har oppsumert min situasjon til byråkrater.
Hun har henvist meg til spesialister etter selv å ha gjort undersøkelser. Hun har tenkt kreativt når spesialistene er vanskelig tilgjengelig. Vi har sammen drøftet behov og konkludert med ikke behov for henvisning. Hun er bittelitt stram noen ganger. Jeg ser over tid at det er for å være ryddig, hun ser meg.
Slike fastleger vil Norge ha.
Jeg kan ikke huske hverken at det har vært vanskelig å få time eller urimelig ventetid.
Dessverre har de delvis byttet ut supersøte og flinke kontordamer.

Vurdering

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Har opplevet å bli møtt på en meget respektløs måte i en svært sårbar livssituasjon.

Generelt dårlig service og legen har vært svært lite tilgjengelig, og responderer ikke på beskjeder, samt at han ikke tar kontakt når han selv har avtalt det.

Omsorgsfull og dyktig

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Imøtekommende, lyttende, beredvillig. Sjekker og dobbeltsjekker. Tar seg tid. Gir råd. Og gir tilbakemelding.

Den beste legen i Norge

Lege: Mikkel Mundal Skrevet

Mikkel Mundal har vært min lege i over 20 år.
Faglig utrolig sterk, veldig snill, alltid god tid og har alltid rett.
En varm og inkluderende lege.

Utålmodig legen uten empati

Lege: Kristin Nordey Bjerke Skrevet

Jeg har vært hos henne to ganger. Den første gangen hadde hun nesten ikke øyekontakt med meg, veldig lite interessert i meg som pasient. Den andre gang var jeg der med min treårige sønn, han gråt fordi han var redd, og hun mistet tålmodigheten og avsluttet konsultasjonen uten å gjøre noe.