Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Marienlyst Legesenter
Meget god oppfølging
Lege: Mikkel Mundal Skrevetjeg har gått hos Mundal i mang år. Har alltid tid til en prat, meget hyggelig og tar mine problemer seriøst. Samarbeider tilsynelatende godt med Louisenberg sykehus, der jeg også går ofte.
Lite imøtekommende
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetAldri et smil eller en hyggelig kommentar. Etter flere år hos henne har jeg nå bestemt meg for å bytte fastlege. Hun er rasjonell og kort, sikkert flink nok, men jeg føler meg ukomfortabel. Lite hjertelig person
Beste legen jeg har hatt !
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetKristin er en meget dyktig og kunnskapsrik lege.
Hun er kjempeflink til å forklare , gi gode og faglige råd og henviser videre om det trengs.
Må dessverre bytte fastlege pga flytting ,ellers hadde jeg alltid vært på timelisten hennes.
Anbefaler henne på det sterkeste !!!
Legesekretærene er alltid hjelpsomme ,service innstilte og hyggelige.
Usympatisk og ikke lyttende
Lege: Kristin Nordey Bjerke SkrevetVar hos henne 1 gang, og det var nok for meg. Ikke lyttende og ikke tilstedeværende. Hold deg langt unna!
Har ikke tid, følger ikke opp.
Lege: Mikkel Mundal SkrevetJeg har hatt Mundal som fastlege i snart et år, og til tross for at han er svært hyggelig, er det vanskelig å anbefale verken ham eller Marienlyst Legesenter, dette grunnet manglende oppfølging (jeg har til gode å få beskjed når resultatene mine for MR, røntgen, eller blodprøve har kommet tilbake, og de er svært vanskelig å kontakte) og en følelse av at han/de er stadig forsinket. Jeg har aldri ventet mindre enn 20 minutter etter avtalte time for å komme inn til legen, og jeg føler meg forhastet og pushet ut døra etter få minutter.