Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset AS
Hyggelig lege
Lege: Cuma Taymur SkrevetJeg synes han ser meg godt. Hører på hva jeg har å si å hjelper meg så godt han kan. Er veldig fornøyd med all den oppfølging jeg har fått i de 4 årene han har vært min fastlege.
Cuma er grundig i sitt arbeide å jeg føler att jeg er heldig som har han som fastlege.
Nøye og effektiv!
Lege: Saqib Shaddiq SkrevetSaqib er en dyktig og nøye lege som etter mine erfaringer hører på det man som pasient har å si. God på å kommunisere og spør mye, og kan følge opp problemstillinger fra tidligere timer. Blir henvist videre dersom det er den minste tvil om diagnose, og svarer raskt på e-konsultasjon og skriver raskt ut ny resept om noe er feil eller ikke fungerer. Samtidig som han er måteholden med resepter og antibiotika dersom det ikke er nødvendig.
Meget fornøyd.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Magdalena Agnieszka Wilkosz SkrevetEn lege som tar deg alvorlig og er
flink. Og alltid gir tilbakemelding når det er nødvendig. Og er rask til å sende deg videre til spesialist.
Trygg fastlege.
Lege: Magdalena Agnieszka Wilkosz SkrevetUtrolig koselig og trivelig. Følger opp med én gang. Rask til å følge opp med svar via Pasientsky. Er det noe spesielt sender henvendelse til spesialist umiddelbart. Herlig og heldig som har henne som fastlege
Ser pasienten
Lege: Raquel Wendy Martinez Bravo SkrevetBle så glad da jeg fikk henne som fastlege. Hun lytter og ser pasienten. Tar seg tid. Veldig fornøyd