Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Tillitsvekkende og grundig doktor.
Lege: Anne-Bente Larsen SkrevetDette er en lege som er til stede og ikke redd får å spørre om det hun trenger for å finne rett hjelp til pasienten.
Samtidig er hun inspirerende og byr på seg selv, noe som skaper håp om bedring.
Jeg kjenner meg sett og hørt og fikk ny kunnskap om hvordan bedre ivareta min egen helse under dagens legebesøk.
God på “stressnakke/stresspenninger”
Lege: Kjell Heuser SkrevetJeg kom til Kjell med “stressnakke/stresspenninger” som hadde bygget seg opp over flere år. Ved hjelp av Kjell sine råd og injeksjonsbehandlinger, samt øvelser fra en Ostopat har jeg fått en ny nakke som er mye bedre.
Profesjonell, medmenneskelig og imøtekommende.
Lege: Caroline Becker SkrevetCaroline er en imøtekommende lege som følger opp pasienten tett og effektivt. Hun har et behagelig og omsorgsfullt vesen, og svært kunnskapsrik på sitt felt. Hun brenner for sitt arbeide.
Flink til å forklare på en forståelig og enkel måte.
Overalt ekstremt fornøyd og glad for at jeg har hatt henne.
Fantastisk både menneskelig og faglig!
Lege: Christine Tvedt SkrevetFølte meg så godt ivaretatt, ble lyttet til, fikk gode adekvate svar og forklaringer. Enn så ubehagelig og invaderende slike undersøkelser er, var dette bare en god opplevelse!
Hjelpsom og fokusert og i godt humør
Lege: Amer Mohammad Niaz SkrevetEn lege som stiller spørsmål , lytter og handler. Han delte informasjon med meg uten å gå inn i medisinske faglige detaljer.
En handlingens doktor som svarer på spørsmål der og da.