Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Trygg, dyktig og kunnskapsrik
Lege: Sinan Dheyauldeen SkrevetVeldig fornøyd! Jeg var hos Dr.Sinan for min conchotomy og dette var en trygg og god opplevelse hvor jeg ble møtt med empati og forståelse.
Kunnskapsrik og tilstede og positiv doktor
Lege: Jan Bertil Eggesbø SkrevetPresis og empatisk doktor.
Var på undersøkelse hos Dr. Eggesbø i dag og tror ikke jeg tidligere har følt meg så trygg og sett på noe legekontor.
Han er til stede og viser en rolig og tillitsvekkende gestalt og som pasient kjente jeg meg godt ivaretatt.
meget empatisk
Lege: Mirza Jusufovic SkrevetLegen var flink til å lytte og tok meg seriøst. Han
forklartepå en god måte og fulgte meg nøye
opp. Han kan anbefales meget prøfesjonelt inntryk.
Lyttende og kompetanserik
Lege: Mirza Jusufovic SkrevetMin opplevelse av Mirza er at han er lyttende og interessert i å finne beste løsning for få meg frisk. Han fremstår som kompetanserik med erfaring, og er en behagelig person å prate med. Han involverer, og ønsker å høre mine tanker og innspill.
Svært dyktig og hjelpsom
Lege: Kjell Heuser SkrevetHan er meget empatisk, lyttende, bruker god tid på undersøkelsen, og gir sin full oppmerksomhet under konsultasjon. Han er flink til å forklare hva han gjør under konsultasjon. Han diskuterer behandlingsalternativer og forklarer godt hensikten med du ulike valgene.
Anbefales på det varmeste!