Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Utrolig dyktig
Lege: Kjell Heuser SkrevetDette er en av de bedre legene jeg har vært borti! Meget profesjonell, dyktig og nøye! Fikk Kjell Heuser anbefalt av bekjente som nå er problemfrie! Må si at timen gikk over all forventning! Følte meg forstått og ivaretatt, og gikk derifra lettet!
Bortkastet tid og elendig lege
Lege: Kjell Heuser SkrevetBortkastet tid rett og slett. Utrolig dårlig kommunikasjon og evne til å sette seg inn i min situasjon som pasient. Følte meg tråkket på og ingen forståelse fra legen allerede fra starten av time. Kom også med noe sinnsyke eksempler og historien fra andre pasienter. For min del har jeg opplevd mange bedre nevrologer. Kan være sykdommen jeg sliter med som legen ikke har kunnskap på.
Flink og hyggelig spesialist
Lege: Lars Kåre Fagerheim SkrevetJeg var inne til en undersøkelse og opplevde legen som flink, effektiv og sympatisk i møte med pasienten.
Trygg, behagelig og kunnskapsrik
Lege: Kristina Sole SkrevetHar funnet min nye gynekolog. Utrolig hyggelig og behagelig besøk. Anbefaler henne på det sterkeste. Slike undersøkelser er ikke favoritten men her følte jeg meg topp hele tiden.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Caroline Becker SkrevetKan trygt og varmt anbefale Caroline! Jeg stresser egentlig veldig over å skulle gå til gynekologen, men Caroline var så hyggelig at opplevelsen var superfin. Opplevde også at hun hadde god kunnskap og tok seg tid til å forklare godt :)