Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Virket lite interessert
Lege: Kristina Sole SkrevetJeg bestilte time hos Kristina utifra beskrivelsen på nettsiden, da jeg har langvarige problemer og mange spørsmål. Hun var helt taus og svarte veldig kort. Jeg følte at jeg fikk ingenting ut av henne. Da jeg var nervøs under undersøkelsen pga smertene og prøvde å spøke litt så sier hun bare: "det er ingen som liker å være her". Fikk resept på to antibiotikakurer 'for sikkerhets skyld'. Ikke en hyggelig opplevelse.
About her
Lege: Kristina Sole SkrevetDr.Kristina is very kind and good doctor. She explain everything what u ask for. If u say u have some problem she try to fix immidietly if she can. She give great recommendations and she is really patient and gentle.
Ikke ivaretatt eller sett
Lege: Kristina Sole SkrevetJeg tviler ikke på at Kristina Sole er kompetent nok til å være en dyktig gynekolog, men jeg kommer ikke til å dra til henne igjen. For meg er det viktig å bli møtt med empati og forståelse når man kommuniserer at man er nervøs og ukomfortabel, og i dette tilfellet ganske redd da noe gjør vondt i underlivet, og det er en helt ny og ukjent frykt som man ikke vet om er farlig eller helt ufarlig.
Min time begynte med at jeg kom inn 20 minutter senere enn avtalt, noe som i utgangspunktet ikke er noe jeg henger meg opp i, men når jeg da blir avbrutt midt i mitt svar på "Hvorfor er du her idag?/Hva kan jeg hjelpe deg med idag", fordi "vi rekker nok ikke alt dette idag" selv om jeg hadde fått beskjed om at det skulle gå helt fint å få til det jeg ønsket på en time på telefon noen dager før, og da skjønner at hun har tenkt til å bruke min time på å ta igjen forsinkelsen, føles det veldig dumt. Når resten av timen (selve sjekken og celleprøven) fyker avgårde uten noe informasjon om hva hun faktisk gjør eller hva hun tenker "feiler meg" og jeg innser når jeg har gått ut at ikke har fått noe informasjon om hvordan jeg skal ta medisinene jeg har fått resept på, blir liksom hele opplevelsen feil for meg. Å betale 1910 kroner for 15 minutter hvor jeg bare føler meg i veien og dum som tydeligvis ikke skjønner hva hun tenker, siden hun ikke sier noe, er bare helt bakvendt :( For de som skulle ønske en direkte og taus time i stolen, så er hun sikkert helt perfekt for dere. Det ble dessverre helt feil for meg. Neste gang håper jeg å treffe på en gynekolog med mer empati og forståelse, så jeg slipper å være ukomfortabel og forvirret.
Veldig profesjonell og veldig hyggelig
Lege: Espen Kvan SkrevetJeg kom inn til Espen, han var presis, effektiv og veldig profesjonell i dialogen. Klikk klakk, her du gjør det og det og det, så går du inn dit og gjør det og det, så kommer jeg når du er klar. Veldig ryddig, presist og ikke noe nøling eller usikkerhet.
Det var den profesjonelle biten, som jeg må ha - orker ikke nøling eller sløsing av tid når jeg skal skjæres i... Da var egentlig det viktigste på plass.
Det som ikke er et krav jeg stiller, men som er uendelig fint å få på kjøpet - er at vedkommende er hyggelig og behagelig. Espen pratet lett og lystig, var interessert i meg og mitt, holdt meg orientert om progresjonen i inngrepet - og jeg har null problem med å forstå at flere og flere velger å betaler for behandling på private sykehus, for denne erfaringen var av høyeste kvalitet.
I ettertid ser jeg også at arbeidet er utført glitrende, ingen tegn til snarveier eller unøyaktighet eller noe - heller imponerende presisjon og resultat.
Jeg kan oppriktig ikke tenke meg at min erfaring kunne vært bedre og har null forbedrende tilbakemeldinger til Espen.
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Ranjeet Singh Dhatt SkrevetFølte meg godt i varetatt ved mitt første møte med
Dr Dhatt, og gastroskopi undersøkelsen uten ubehag.
Hadde gruet meg.
Har tatt kontakt noen ganger etter dette, og han ringer
meg alltid tilbake samme dag, og forklarer meg godt det jeg spør om. Føler at jeg er i de beste hender.