Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Fantastisk!
Lege: Caroline Becker SkrevetEn fantastisk lege, kunnskapsrik og utrolig vennlig. Følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingen.
Min reddende engel
Lege: Mirza Jusufovic SkrevetJeg har hatt flere nevrologiske symptomer som gjorde meg redd og som ingen kunne gi en forklaring på. Jeg har måttet kjempe for å bli trodd. Føler at nevrologen Mirza tok veldig godt imot meg.
Han tok flere prøver og oppdaget hva som feilet meg. Anbefaler denne legen om du har symptomer andre ikke finner ut av.
Flink og rolig
Lege: Kristina Sole SkrevetJeg har gått til Kristina i tre år nå, og er veldig fornøyd. Hun lytter til meg og er interessert i det jeg har å si. Hun er likevel veldig rolig og ikke spesielt "skravlete", noe andre kanskje opplever som uinteressert, men jeg liker godt at hun er sånn. Virker også å være svært kunnskapsrik, og har hjulpet meg med det jeg har behov for. Kommer til å fortsette å gå til henne.
Trygg medmenneskelig flink på kommunikasjon
Lege: Caroline Becker SkrevetDr Becker er trygg god å snakke med .Jeg er døv ,kommer med tegnspråk tolk .Snakker rolig forklarer svarer på spørsmål .Jeg føler Hun har god tid til meg .
Behagelig, dyktig og kunnskapsrik
Lege: Usman Rana SkrevetHar hatt et problem i snart 6år. Allerede etter 2 økter med Usman har jeg snart blitt kvitt problemet helt. Til tross for fastleger som sa at det er kronisk, klarte Usman faktisk å komme med gode løsninger etter å ha tatt noen analyser og undersøkelser.
Alt i alt, meget dyktig, informativ og trygg person!