Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Fantastisk!

Lege: Caroline Becker Skrevet

En fantastisk lege, kunnskapsrik og utrolig vennlig. Følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele behandlingen.

Min reddende engel

Lege: Mirza Jusufovic Skrevet

Jeg har hatt flere nevrologiske symptomer som gjorde meg redd og som ingen kunne gi en forklaring på. Jeg har måttet kjempe for å bli trodd. Føler at nevrologen Mirza tok veldig godt imot meg.

Han tok flere prøver og oppdaget hva som feilet meg. Anbefaler denne legen om du har symptomer andre ikke finner ut av.

Flink og rolig

Lege: Kristina Sole Skrevet

Jeg har gått til Kristina i tre år nå, og er veldig fornøyd. Hun lytter til meg og er interessert i det jeg har å si. Hun er likevel veldig rolig og ikke spesielt "skravlete", noe andre kanskje opplever som uinteressert, men jeg liker godt at hun er sånn. Virker også å være svært kunnskapsrik, og har hjulpet meg med det jeg har behov for. Kommer til å fortsette å gå til henne.

Trygg medmenneskelig flink på kommunikasjon

Lege: Caroline Becker Skrevet

Dr Becker er trygg god å snakke med .Jeg er døv ,kommer med tegnspråk tolk .Snakker rolig forklarer svarer på spørsmål .Jeg føler Hun har god tid til meg .

Behagelig, dyktig og kunnskapsrik

Lege: Usman Rana Skrevet

Har hatt et problem i snart 6år. Allerede etter 2 økter med Usman har jeg snart blitt kvitt problemet helt. Til tross for fastleger som sa at det er kronisk, klarte Usman faktisk å komme med gode løsninger etter å ha tatt noen analyser og undersøkelser.

Alt i alt, meget dyktig, informativ og trygg person!