Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Frogner
Trygghetsskapende og effektiv
Lege: Leif Pål Kristiansen SkrevetPå poliklinikken kom jeg inn til rett tid. Undersøkelsen var rask og grundig.
Jeg ble satt opp til operasjon kun 9 dager etter den polikliniske undersøkelsen.
På operasjonsdagen var legen trygghetsskapende. Det var mye humor inne i operasjonssalen, før jeg ble lagt i narkose. Etter operasjonen hadde han tegnet opp hva han hadde funnet og forklarte hva han hadde gjort. Jeg var på sykehuset i ca 2 timer denne dagen.
Dette var en god opplevelse.
En meget behagelig lege
Lege: Bjørn Terje Østby SkrevetJeg var der for brokk operasjon og denne legen var blid, avslappet og ga god informasjon både før og etter operasjonen. Full tillit til dr. Østby!
Kjempedyktig lege - ikke minst behagelig
Lege: Lars Kåre Fagerheim SkrevetAbsolutt en av de beste legene jeg har vært hos. Han tok seg tid til å forklare bakgrunn, behandling og fremtidsfasen.
Jeg har vært hos han i dag 25.05.2016 - og gleder meg alt til å komme tilbake om 2 uker.
En meget dyktig lege
Lege: Ranjeet Singh Dhatt SkrevetEn rask tilbakemelding etter henvisning med ryddig informasjon om koloskopi. På selve dagen møtte jeg en vennlig og kunnskapsrik lege som besvarte alle mine spørsmål på en god måte. Han var meget flink til å forklare prosessen underveis og koloskopien ble utført på en utmerket måte og med lite ubehag. Denne legen kan absolutt anbefales videre.
Rolig og behagelig
Lege: Espen Kvan SkrevetEtter en omskjæring på Aleris v Dr Kvan har jeg gode erfaringer. Som mann føler man seg usikker ved plager i underlivet. Her blir du tatt imot på beste måte, både sykepleier og urolog gjør sitt beste for å få deg til å føle deg trygg.