Aleris Frogner

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Frogner

Erfaren og trygg

Lege: Hilde Bugge Skrevet

Hilde Bugge utviser gjennom sin praksis erfaring og kunnskap, dette gjør henne tillitsvekkende og trygg i møte med pasienten. Det gjør meg også trygg på hennes vurderinger og råd til meg om fremgangen i mine behandlinger. Bugge følger opp på lovnader hun gir, og lytter til pasienten.

Kjempe flink og omsorgsfull lege

Lege: Cecilie Dobloug Skrevet

Har vært kasteball på offentlige sykehus i flere år, uten å finne årsak til smerter. Hos Cecilie ble jeg møtt med omsorg og enorm kunnskap fra første sekund. Jeg er uendelig takknemlig, og vanvittig glad for at det finnes leger som Cecilie. Anbefaler henne på det sterkeste!

Trygve og kunnskapsrik

Lege: Svjetlana Matkovic-Jozin Skrevet

Man føler seg trygg med henne, utmerket kommunikasjon og veldig fornøyd med operasjonen utført på meg. Fortjener mer en 5 stjerner.

Svært proff, trygg og vennlig

Lege: Ranjeet Singh Dhatt Skrevet

Som følge av mageproblemer med forstoppelse har jeg på kort tid foretatt både Gastro- og koloskopi prøve hos Dr. Dhatt. Disse undersøkelsene er det ingen som ser frem til, men profesjonaliteten til Dr. Dhatt gjorde at begge disse undersøkelsene gikk utrolig bra.
Tusen takk Dr. Dhatt! På bakgrunn av tarmproblemer i min familie, må jeg foreta koloskopiprøve hvert 5 år. Denne undersøkelsen vil jeg klart utføre hos Dr. Dhatt.

Forståelsesfull og imøtekommende

Lege: Cecilie Dobloug Skrevet

Utrolig snill og forståelsesfull, hun tok meg på alvor etter flere år med smerter. Anbefaler på det sterkeste å dra til Cecilie, kjempe flink lege.