Logo for Akademikliniken Oslo

Akademikliniken Oslo

Logo for Akademikliniken Oslo

Om

Akademikliniken er Nordens ledende privatklinikk innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og har over 30 års erfaring. Med over 300 ansatte, inkludert 24 kirurger, tilbyr Akademikliniken et bredt utvalg av tjenester, inkludert plastikkirurgi, karkirurgi, injeksjons- og hudbehandlinger, og hudpleieprodukter.

Akademiklinikens klinikk i Oslo er utstyrt med toppmoderne teknologi og har et team av erfarne plastikkirurger og sykepleiere som jobber sammen for å tilby kundene tilpassede helhetsløsninger for skjønnhet og velvære.

Klinikken tilbyr en rekke operasjoner innen brystkirurgi, figur- eller kroppsforming som bukplastikk, fettsuging, fjerning av hudoverskudd etter vekttap, i tillegg til intimkirurgi og ansiktskirurgi slik som panne- og øyenbrynsløft og øyelokkplastikk. Kirurgene på Akademikliniken har særegen kompetanse på brystkirurgi, intimkirurgi og kirurgi etter store vekttap. I tillegg til plastikkirurgi tilbyr de også kirurgi av åreknuter utført av Dr. Thomas Nyheim.

Akademikliniken har hudsentre i Oslo, Bergen og Stavanger der de utfører injeksjon-, laser- og hudbehandlinger.

Siste vurderinger av Akademikliniken Oslo

Kirurgi rundt øynene

Lege: Mette Haga Skrevet

Har hatt operasjon på øyelokk for ca ett år siden og resultatet ble ikke bra. Arrene er langt ifra å være pene, dessverre… Må finne en annen kirurg til å fikse alt på nytt.

Ellers veldig hyggelig og imøtekommende kirurg. Personell på AK er også veldig hyggelig.

Trygt fagmiljø

Lege: Mette Haga Skrevet

Hadde i mange år ønske om bukplastikk etter er keisersnitt for 25 år siden,men fikk avslag i offentlig sektor. Jeg er så utrolig glad for at jeg tok kontakt med Mette Haga. Hun er profesjonell og ga god informasjon om mine muligheter og hva jeg kunne forvente av inngrepet. På dette tidspunktet hadde jeg også ønske om brystreduksjon. Resultatet er over all forventning- jeg gleder meg over at
klærne ikke lenger « strutter» over brystene, eller at jeg ikke får kneppet igjen bluser og jakker Eller å alltid ha noe som skjuler mageoverhenget. Men nå er blusen kneppet og oppi buksa!🤩 og jeg føler meg fin!
Jeg anbefaler en konsultasjon hos Mette hvis du har tanker om plastikk kirurgi.
Det er dessverre fortsatt sånn at plastikk kirurgi kanskje ikke er helt akseptabelt enda, fordi det forbindes med skjønnhet og ideal- oppnåelse. For meg, og helt sikkert mange flere der ute, har dette betydning for velvære og helse. Jeg var plaget med sopp og lukt- noe du ikke snakker med andre om, samt rygg og nakkeproblemer. For min del har dette blitt en reise jeg ikke trodde var mulig- flat mage og så fine bryst!🤗 jeg skulle så gjerne ha turt å gjøre dette for flere år siden - men det er fordommer som har holdt meg tilbake.
Hilsen ei helt vanlig dame, 58 år.

Høyt nivå på service

Lege: Mette Haga Skrevet

Høy nivå på service og sterk faglig ekspertise. Trygg opplevelse og hyggelige ansatte. Anbefales sterkt.

God resultat og god ivaretakelse

Lege: Mette Haga Skrevet

Opr med brystreduksjon i november. Resultatet ble bra både ved at det ser pent ut og migrene og nakkeplager som så og si er forsvunnet.
Fikk en infeksjon rett etterpå men ble veldig godt fulgt opp av klinikken og Mette underveis.

Utrolig god opplevelse med Mette Haga

Lege: Mette Haga Skrevet

Er virkelig fornøyd med hele opplevelsen jeg har hatt med Mette Haga på Akademiklinikken, helt fra første konsultasjon, til operasjon (brystforstørring/silikon), oppfølging, siste samtale og ikke minst resultat.

Mette skaper trygghet i samtalen og gjorde grundige vurderinger for å sikre at resultatet skulle bli så godt som mulig. Jeg fikk veldig raskt tillit til Mette, og har hatt stor sans for hennes tilnærming til prosessen. Operasjonen gikk helt supert, og jeg er strålende fornøyd med resultatet nå et halvt år senere.

Kan varmt anbefale Mette grunnet hennes profesjonalitet, kompetanse, samt evne til å lytte og skape trygghet.