Logo for Akademikliniken Oslo

Akademikliniken Oslo

Logo for Akademikliniken Oslo

Om

Akademikliniken er Nordens ledende privatklinikk innen plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og har over 30 års erfaring. Med over 300 ansatte, inkludert 24 kirurger, tilbyr Akademikliniken et bredt utvalg av tjenester, inkludert plastikkirurgi, karkirurgi, injeksjons- og hudbehandlinger, og hudpleieprodukter.

Akademiklinikens klinikk i Oslo er utstyrt med toppmoderne teknologi og har et team av erfarne plastikkirurger og sykepleiere som jobber sammen for å tilby kundene tilpassede helhetsløsninger for skjønnhet og velvære.

Klinikken tilbyr en rekke operasjoner innen brystkirurgi, figur- eller kroppsforming som bukplastikk, fettsuging, fjerning av hudoverskudd etter vekttap, i tillegg til intimkirurgi og ansiktskirurgi slik som panne- og øyenbrynsløft og øyelokkplastikk. Kirurgene på Akademikliniken har særegen kompetanse på brystkirurgi, intimkirurgi og kirurgi etter store vekttap. I tillegg til plastikkirurgi tilbyr de også kirurgi av åreknuter utført av Dr. Thomas Nyheim.

Akademikliniken har hudsentre i Oslo, Bergen og Stavanger der de utfører injeksjon-, laser- og hudbehandlinger.

Siste vurderinger av Akademikliniken Oslo

Profesjonell og trygg

Lege: Ine T. Mørk Skrevet

Jeg opplevde å bli veldig godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Alle på klinikken er imøtekommende og vennlige. Alle mine henvendelser til klinikken, både på telefon og e-post, ble raskt besvart. Jeg er meget fornøyd :)

Veldig fornøyd

Lege: Mette Haga Skrevet

Jeg utførte brystløft med bytte av implantat + full bukplastikk med sying av magemuskler for Mette for litt over 1 år siden.
Etter 2 graviditeter og stor vekt oppgang deretter nedgang var mye forandret og hadde mye plager, overflødig hud og smerter i magen.
Jeg er kvitt plagene og fått tilbake selvtilliten min og kroppen min.
Jeg har fått et nytt syn på plastikk kirurgi hva det kan gjøre med livskvaliteten.
Tusen takk Mette.

Veldig dyktig

Lege: Mette Haga Skrevet

Mette ivaretok meg og mine ønsker på en veldig god måte. Hun er en dyktig kirurg og arrene ble veldig pene. Jeg var opptatt av at resultatet skulle passe til min kropp, og det klarte Mette veldig bra. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og vil rette en stor takk til Mette og hennes kollegaer for god oppfølging.

Perfeksjon!!

Lege: Mette Haga Skrevet

Jeg har i flere år vært plaget av tunge øyelokk og poser under øyne. Jeg har vært hos flere anerkjente kirurger til konsultasjon, men har aldri greid å bestemme meg da det ikke har føltes helt riktig. I tillegg har jeg har jeg hatt en liten drøm om å fikse brystene som hadde sett sine beste dager. Jeg fikk høre om Mette Haga via en kollega og nå er jeg ekstremt glad for at jeg ventet til alt stemte. Mette Haga er meget behagelig å snakke med. Hun lytter, veileder og tar seg tid til å svare på alle spørsmål på en meget forklarende måte. Jeg følte meg trygg hele veien og er nå meget fornøyd med øvre og nedre øyelokk med laser, samt helt perfekte bryst. Ingen blåmerker noe sted, kun litt hovent nå etter 2,5 uker. Skjønne sykepleiere som følger opp også. Tusen takk for en fin opplevelse og perfekt resultat. Kan virkelig anbefale videre.

Veldig fornøyd

Lege: Ine T. Mørk Skrevet

Jeg gikk til Ine etter å ha utført intimkirurgi på en annen klinikk, men ikke var 100% fornøyd med resultatet. Ine er veldig kunnskapsrik og forståelsesfull og gjorde meg trygg på hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og hadde definitivt gjort det igjen. Anbefaler Ine på det sterkeste.