Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter
En no nonsense lege som passer meg bra
Lege: Morten Westereng SkrevetFaglig dyktig. Henviser når han må. Barna mine liker han. Har hatt han som fastlege i mer enn 10 år. Lett å komme i kontakt med på e-post.
Flink og hyggelig lege
Lege: Morten Westereng SkrevetJeg har hatt westereng som fastlege i over 10 år. Han er forståelsesfull og flink. Henviser til andre når han mangler kompetanse og det synes jeg er viktig.
meget hyggelig og grundig
Lege: Morten Westereng Skrevetføler bestandig å bli tatt på alvor av denne legen. flink til å følge opp og dyktig til å forklare ting på en forståelig måte. Kan helt klart anbefales.
ubehagelig og sint Resepsjonisten
Lege: Morten Westereng SkrevetResepsjonist er svært ubehagelig person på telefonen. Hun er ikke interessert i hva du har å si. Svare ikke på spørsmåler jeg har og unngå dem helt. og dette er ikke en gang, dette er hver gang jeg ringer met leger kantoren.
Leger selv er bra, han er vel direkt men det er greit for meg. noe tilfeller er de ikke ledig timer på kort tid. Men det er vel helt normal i her i Norge.
Flaut å kalle han her lege!!!
Lege: Morten Westereng SkrevetJeg hadde glemt bankkortet mitt hjemme, og spurte om å få faktura fra hun i resepsjonen, hun sa det at dersom jeg ikke betalte med bankkort kom faktura etter et par dager i posten. Ok! Og da jeg gikk ut av legekontoret, og var nesten ved parkeringsplassen, hørte jeg en som ropte og kom løpende, snudde meg og fikk da se Morten Westereng komme løpende fordi jeg ikke hadde betalt!! Jeg trodde virkelig han tulla!! Sa det at jeg hadde glemt kortet hjemme å ville få faktura! Når jeg sa dette ville han ha meg inn på kontoret for å si at han trodde jeg ikke var en som betalte for meg!!! SÅ FREKK! Og jg har ikke han som fastlege men fikk dessverre time hos han siden han var den eneste legen som hadde ledig!! ALDRI IGJEN!!! Har nå byttet lege!!