Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørndal Legesenter
God lege, men dårlige medhjelpere.
Lege: Morten Westereng SkrevetHvis man er så heldig å nå gjennom på telefon, så møter man sjelden noe spesielt servicevennlig menneske.
Dessverre har en god lege avvisende og lite behjelpelige medarbeidere i resepsjon og kontor øvrig som gjør at man føler seg til bry som kunde, at man stiller dumme spørsmål, og man går derfra med en dårlig følelse hver eneste gang.
Aldri tid, dårlig.
Lege: Morten Westereng SkrevetHar brukt legevakten siden 2012 da han aldri klarer å få tid til meg når jeg faktisk er syk eller skadet og må ha time.
En utrolig god lege!
Lege: Morten Westereng SkrevetHan har alltid tatt seg tid både til meg og min datter. Han lytter og kommer med råd. Og hvis jeg ber han om å ringe meg, så gjør han det når han skal. Mange år siden jeg har hatt en slik god lege :-D
Flink, grundig og direkte
Lege: Morten Westereng SkrevetJeg og mine to barn har hatt Westereng som fastlege i åtte år og er veldig fornøyd. Han er grundig og grei, og jeg blir alltid tatt på alvor enten det gjelder mindre bekymringer eller mer alvorlige ting.
Han er litt knapp og nøktern i formen, men jeg foretrekker den direkte stilen. Det kan være litt ventetid på telefon, men generell grei tilgang på akutt-timer ved behov.
Blir tatt på alvor
Lege: Morten Westereng SkrevetHar har tid til og kan lytte til pasienten. Veldig grei å snakke med, og gjør grundige undersøkelser, og får ting til å skje fort. Jeg er veldig fornøyd med ham. Henviser til spesialister, og jeg har fått hurtig og god hjelp.