Shagun Bhatia

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Strandsiden Legesenter AS Telefonnummer52 69 51 5152 69 51 ...
Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen
Shagun Bhatia er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Shagun Bhatia

Varm og imøtekommende

Jeg har hatt henne som lege siden hun begynte der.
Hun er trygg, virker snill, og jeg føler meg trygg for at hun tar vare på meg. En god dose humoristisk sans er bare et stort pluss !
Jeg har heldigvis blitt spart for alvorlige sykdommer, men har hatt behov for hjelp i spesielle vanskeligheter, og også trivielle ting som f.eks influensa.
Vi har en god kommunikasjon.
Personalet i resepsjonen og de som tar blodprøver er alltid hyggelige.

Fantastisk fastlege!

Shagun er både faglig dyktig, serviceinnstilt og rett og slett ei veldig hyggelig dame. Legene på Høyden er eit veldig profesjonelt legesenter. Anbefalast på det varmaste.

En av de beste legene jeg har hatt

Kom til Shagun med en spisefortyrrelse, noe jeg tidligere hadde hatt og den gang: dårlig erfaring med en fastlege angående det. Grudde meg derfor til å gå til en ny lege og snakke om det, men det hadde jeg ingen grunn til. Shagun hørte ordentlig etter og kom med forslag til hva vi kunne gjøre. Hun hadde god tid til meg, til å prate både før og etter blodprøver og EKG. Shagun tok meg på alvor og ringte meg tilogmed selv senere for å fortelle om hvordan det gikk med henvisninger til DPS og ROS (Rådgivning for spiseforstyrrelser).

Jeg var innom jevnlig mens jeg ventet på å bli henvist, og selv om det strengt tatt ikke var nødvendig, siden vi bare pratet litt om hvordan det gikk med meg, tror jeg det hjalp veldig mye for meg. Alle turene til Shagun hjalp meg mye mer enn de senere timene hos psykolog på DPS. Jeg er virkelig glad for at jeg fant Shagun og tror måten hun møtte meg på hjalp meg veldig på veien til å bli frisk.

En ting til jeg også vil nevne er at helsesekretæren også var vennlig og tålmodig med meg. Jeg har en blodfobi som kan være et problem ved blodprøver, men jeg kunne ta den tiden jeg trengte til å komme meg etter blodprøven.

Perioden hvor jeg var mye hos Shagun var i første halvår av 2013, og jeg har siden flyttet fra Bergen. Noe av det tristeste ved det, tenkte jeg da, var at jeg måtte bytte fastlege. Jeg håper jeg finner noen som er like bra som Shagun.

Den verste legen jeg har møtt

Jeg opplevde dessverre Shagun som svært lite imøtekommende og forståelsesfull, rett etter en vond traume. Hun viste til min store overaskelse ingen medmenneskelighet, og ville ha meg tilbake i jobb allerede etter to uker, hvor denne traumen oppstod. Hun spurte ikke hvordan jeg hadde det (verken fysisk eller mentalt) eller hvordan det hadde gått på sykehusoppholdet. Jeg følte at jeg måtte føre samtalen, at jeg måtte forsvare meg og argumentere godt for å bli sykmeldt. Jeg gikk ut døren med vondt i magen, og på dette tidspunktet hadde jeg behov for forståelse og støtte, og ikke minst avstand fra en svært farlig arbeidsplass.

Den beste legen jeg har hatt!

Her kommer man raskt til og både Shagun Bhatia og hennes vikarer har vært svært imøtekommende og hjelpsomme. Der andre leger gjennom mange år har kommet til kort, har Shagun Bhatia gitt meg riktig behandling som virkelig har bedret min livskvalitet!