Andreas Svee
Var med på konsultasjon for et familiemedlem. Operasjon er lik inntekter, men Svee frarådet inngrep og forklarte på en veldig god måte hvorfor. Grundig, tillitsvekkende og åpenbart veldig kompetent lege.
Jeg har vært til konsultasjon hos flere av landets ledende klinikker og sett en rekke kirurgers før/etterbilder. For meg skilte kirurg Andreas Svee seg utvilsomt ut fra første stund. De fleste plastikkirurger i Norge har høy kompetanse og mange har lang erfaring, men ikke alle har estetisk sans i tillegg. Jeg ville ikke vært overrasket om Svee var i norgestoppen her. Ekstremt kompetent, erfaren og blikk for hva som er pent. Inntrykket mitt er at han kan gi et estetisk fint resultat uavhengig av om man ønsker mindre, naturlige bryster eller store. Jeg hadde ikke nølt et øyeblikk om jeg skulle valgt om igjen. Jeg er SÅ fornøyd!
Jeg følte meg ivaretatt i forkant, under og etter operasjon. Jeg fikk tilbud om etterkontroller etter eget opplevd behov. I tillegg svarte Svee på spørsmål som dukket opp på sms.
Svee var også opptatt av pene arr, og mine er usynlige i folden i armhulene.
Kort oppsummert: Jeg anbefaler Andreas Svee på det sterkeste!