Shoresh Afnan
Tilleggskompetanse
Vurderingsvarsel
Bestill time
Shoresh Afnan har behandlet meg gjentatte ganger, og er meget fornøyd. Hyggelig og gir meg beskjeder underveis slik at jeg har kontroll på hva som skjer da jeg sliter med tannlegeskrekk. Men ikke lenger. Han er den som har fått meg til å nesten "glede" meg til å få behandling av tannlegen.... Anbefales på det sterkeste. Han har mye og gjøre, men behandler hver eneste pasient med samme hyggelig tone har jeg lagt merke til.
Shoresh er en kjempe dyktig og effektiv tannlege! Han er også utrolig hyggelig og roer deg ned hvis du skulle være litt nervøs. Vil anbefale Shoresh på det sterkeste!
En flinkere tannlege skal man lete lenge etter! Han var så forsiktig og behagelig å ha med å gjøre, at han nå har vært en stor del av at min tannlegeskrekk over 15 år er helt borte! Shoresh anbefales på det sterkeste :-)
Shoresh var veldig hyggelig og flink til å skape en avslappet stemning. Jeg tok ut to visdomstenner, det gikk både kjapt og smertefritt.
Flink tannlege. Jovial og hyggelig. God på smalltalk for å roe ned oss skrekkslagne. Får pasienten til å føle seg som en god bekjent. Ga studentrabatt når jeg gikk der. Måtte desverre bytte tannlege siden han skulle begynne å undervise elelr noe slikt...