Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Fornebu
Kjempedyktig og veldig omtenksom
Lege: Line Syvertsen SkrevetLine Syvertsen er den flinkeste legen jeg har hatt. Hun er veldig flink, og veldig forsiktig og omtenksom når det gjelder f eks sårbehandling. Hun er utrolig snill og vennlig, og virker veldig faglig sterk. Hun kan veldig mye forskjellig , og spesielt synes jeg hun er veldig flink mot barn. Hun er vennlig mot barna og veldig flink til å ta seg god tid til dem og vise omsorg mot dem slik at de føler seg trygge før behandling. Hun er også veldig praktisk flink med ulike skader og behandlinger.
Lytter og finner løsninger
Lege: Line Syvertsen SkrevetVeldig fornøyd med legen min. Lytter til hva du har å si, kommer med løsninger, og ikke redd for å henvise videre dersom det er nødvendig. Oppfatter henne som seriøs, medfølende, samtidig bestemt og kunnskapsrik. Føler meg i trygge hender når jeg oppsøker henne.
Mangler erfaring
Lege: Lars Henrik Bjørneboe SkrevetMin gode fastlege gjennom flere år gikk av med pensjon og Bjørneboe er hans arvtager. Hyggelig ung mann som er flink med barn. Men jeg opplever han som uerfaren og at han henter mye hjelp. Betryggende at han spør kolleger når han lurer, men det blir litt underlig når han omtrent ikke ser på plagen det gjelder og kun setter seg til å ringe.
I tillegg opplever jeg han som lite lydhør for pasientens erfaringer og at han enn så lenge mangler kompetansen som kommer fra å møte mennesker der de er, ikke der han tror de er.
Fantastisk lege
Lege: Egil Johannesen SkrevetEn helt fantastisk fastlege som er tilgjengelig, lytter, tar på alvor og gir god støtte. Var helt avgjørende i perioden jeg var sykemeldt og fulgte meg opp tett. Anbefales på det aller varmeste
Nøye og god til å forklare
Lege: Line Syvertsen SkrevetLine er en av grunnene til at vi ikke vil flytte fra Fornebu. Hun virker til å bry seg om pasientene sine, og husker godt fra gang til gang. Sjelden god lege, og vi er så heldige som har henne!