Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Anbefales

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Han varmt anbefale Thomas Berg! Fantastisk dyktig, hyggelig og trygg kirurg. Ble operert av han i august. Gjorde mye research og så glad jeg valgt han. Resultatet er amazing! Kommer til å gå til han igjen ved andre operasjoner.

Et fantastisk stykke håndtverk!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg hadde lenge vurdert å gjøre noe med magen min, som etter fire svangerskap var rynkete, og plaget meg såpass mye at jeg om sommeren gikk med hendene foran magen hver gang jeg gikk i bikini.

Fikk anbefalt dr. Berg av en god bekjent av meg, og bestilte konsultasjon i fjor høst. Han viste seg å være ikke bare være en utrolig dyktig kirurg, men et flott menneske som så meg, og hørte på meg og mine bekymringer rundt bl.a narkose. Han gav meg i tillegg ikke minst en realistisk tilnærming til hva jeg kunne forvente av resultat etter inngrepet.

Vi bestemte oss for at det mest gunstige for meg ville være full bukplastikk pluss sammensying av magemuskler.

På operasjonsdagen var jeg fryktelig nervøs, men jeg ble svært godt ivaretatt, og operasjonen gikk veldig bra! Våknet opp etterpå og var høy på livet og glad det hele var over. Rekonvalesensen gikk også fint, overraskende lite smerter, drenene ble fjernet allerede dagen etter. Dr. Berg gav beskjed om at han var tilgjengelig når som helst skulle det være noe.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Thomas. Han er en sann kunstner, og nå 6 mnd. etter operasjonen har jeg fått en flat, flott mage, en perfekt navle og antydning til sixpack! Ikke værst når en er 50 år.

Arret ligger lavt, og skjules under trusekanten. Det er allerede nå nesten ikke synlig, og vil nok bare bli til en tynn, fin og jevn liten stripe etterhvert. Jeg spradet rundt i bikini i sommer og følte meg som verdens fineste. Kjæresten min synes jeg ser ut som en modell.

Ærlig og dyktig

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er 49 år. Dro til Hilde fordi jeg hadde veldig tunge øyelokk. Tenkte egentlig på plastikk av øvre øyelokk men etter en ærlig og fin samtale med Hilde hvor hun forklarte godt og viste sammenlignbare bilder så ble det klart at det var panneløft jeg trengte. Jeg er utrolig glad for at jeg lyttet til henne. Nå 4 mnd senere er resultatet utrolig naturlig. Blikket er mer åpent og jeg ser ikke tung og trist ut lenger. Det jeg liker ved Hilde er at hun er tydelig og realistisk på hva man kan forvente. Hele klinikken er veldig profesjonelle og følte meg godt ivaretatt hele veien. De første ukene etter opplevde jeg som ganske tøffe. Mye smerter (dette varierer visst veldig) og jeg tålte ikke de smertestillende medikamentene så godt. Man ser jo også litt crazy ut med en gang. Først pga bandasje rundt hele hodet og under haken, og også fordi man ser veldig overrasket og stram ut. Dette uttrykket roer seg ned gradvis. Jeg hadde også endel asymmetri hvor det ene brynet var høyere enn det andre like etter. Hilde beroliget med at de to sidene kan lege veldig forskjellig og det hadde hun helt rett i. Etter 3 mnd gjevnet det seg veldig ut. Helt symmetrisk er jeg ikke pga forskjellige øyne, så det var jeg jo før også. Nå har jeg fått tilbake en liten fold på lokkene igjen som er supert for det er sånn jeg er. Men ikke noe heng og skrukk. Ingen som ikke vet ser at jeg har gjort noe og det var viktig for meg. Veldig fornøyd!

En av de dyktigste!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg gjorde mye research før jeg bestemte meg for å operere meg hos Thomas. Jeg ble operert i februar i år for brystløft og liten reduksjon. Resultatene er fantastiske allerede, helt utrolig hva han har fått til. Hvis jeg skal noe annet i fremtiden, skal jeg til Thomas. Ellers, fin klinikk, følte meg veldig ivaretatt og i trygge hender! Anbefaler

Superfornøyd 😍

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter fylte 50 år opplevde jeg et raskt forfall jeg ikke ville godta.Tunge bryn og slaskete hals. Jeg synes jeg så trist og sur ut. Nedtur!

Selv om jeg ikke er av den mest jålete typen vil jeg gjerne være fresh og sporty.

Denne sommeren da jeg fylte 56 ville jeg ikke vente lenger. Jeg fant frem til Hilde som jeg oppfattet som best.

Jeg følte meg trygg på å ha havnet i de helt rette hender hos Hilde.

Jeg slo til med panneløft, halsløft og ansiktsløft i en operasjon.

Det gikk strålende lett og alt ble som jeg hadde lest på nettsiden.

Resultatene er langt over mine forventinger. Og helt naturlig look.

Ansiktet virker 15 år yngre og er identisk med mitt ansikt før tyngdekraften satt inn.

Halsen ble fettsuget og strammet opp. Kjevelinjen og halsen ble finere enn jeg noen gang har hatt fordi det gjemte seg noen fettputer der som gjorde godt å få fjernet. Kjevelinjen som nesten var helt borte ble dermed rekonstruert.

Til sammen et fantastisk løft. Hilde er en perfeksjonist og en kunstner av dimensjoner. Jeg er evig takknemlig ❤️