Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

I de beste hender

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Hilde B er suveren på resultat. Ingen kompromisser. Hele prosessen har vært enn sann glede ; anbefales ; tusen takk!!

Verd hver krone!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Operasjon av øvre øyelokk i oktober 2023. Hilde Bjærke tok meg imot på en vennlig og profesjonell måte, all orientering var klar og uten rom for misforståelser. Alle "rare" spørsmål fra min side ble vennlig besvart på en måte jeg forsto.
Både konsultasjon og operasjon ble foretatt på en behagelig måte, jeg følte meg trygg og godt ivaretatt.
Resultatet er veldig bra, jeg ser kvikkere og flere år yngre ut, og min mann sier han har "fått tilbake den jenta han forelsket seg i for mange år siden".
Kvinne, 76

Veldig fornøyd!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg ble nylig operert av Thomas Berg, og jeg er svært fornøyd med resultatet! Han svarte på alle spørsmålene mine både før og etter operasjonen. Jeg følte meg også trygg gjennom hele prosessen. Tusen takk til Thomas Berg og Cosmo Clinic!

Utrolig dyktig!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Hele opplevelsen føltes trygg og utrolig profesjonell. Veldig god informasjon på forhånd, og veldig godt ivaretatt både på operasjonsdag og på oppfølging i etterkant. Skriver anmeldelsen nå ett helt år etter jeg fikk bukplastikk og brystløft. Etter to graviditeter ble kroppen og huden min ganske strekt, og motivasjon til trening uteble siden jeg følte det ikke ga noen effekt på de områdene jeg ønsket. Jeg ble kjempefornøyd etter operasjonen og er om mulig enda mer fornøyd nå i dag enn hva jeg var for et år siden. Alle arr gror fint, og jeg har fått en kropp jeg er virkelig stolt av. Før kjøpte jeg klær for å skjule kropp, nå kjøper jeg klær for å vise fram kropp. Det har gjort så utrolig mye for min selvtillit, og påvirket både livsstil, sexliv og karriere.

Fantastisk resultat

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg tok en kombinert ansiktsløft/halsløft hos Hilde Bjærke i september 2023 og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Jeg følte meg godt ivaretatt hele veien, og hun gikk virkelig «the extra mile» for å få til et godt resultat. Jeg gikk fra å ha mye løs hud på halsen og «kjaker» til å få en markert kjevelinje bedre enn jeg noen gang har hatt. Hun fjernet virkelig alt av overflødig hud og fett, men likevel ser resultatet helt naturlig ut. Jeg har fått kommentarer på at jeg ser veldig godt ut, men jeg ser absolutt ikke operert ut. Arrene er også veldig smale og pene. Jeg hadde en del smerter i etterkant, mer enn jeg forventet, men Hilde svarte raskt på telefon selv i helgen og hjalp meg. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg valgte Hilde Bjærke.