Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Anbefales på det sterkeste

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg fikk anbefalt Thomas Berg og hørte at han skulle være "den beste" innenfor sitt fag. Og det kan jeg skrive under på. Han er super dyktig og foklarer alt på en utrolig god måte. Jeg har blitt tatt skikkelig på alvor, følt meg trygg fra begynnelse til slutt og mine plager ble helt borte etter operasjonen. I tillegg til at det ble et vanvittig pent resultat. Jeg vet om andre som har gjort samme operasjon på en annen privat klinikk, hvor arret ikke ser pent ut (og det ble komplikasjoner i ettertid). Jeg hadde bekkenproblemer og har sydd sammen magemuskler da de ikke gikk sammen etter to graviditeter (diastase), fjernet overflødig hud og flyttet fett fra mage til bryst.
Arret mitt er super pent, og lagt på en måte så det ikke synes under bikini/undertøy.
Jeg har ikke et negativt ord å si om opplevelsen eller resultatet. Har ikke angret et sekund.

Ansiktsløft i beste hender

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Veldig fornøyd med ansikts løft. Ser naturlig ut etter operasjonen. Som jeg ønsket. Vil velge Hilde igjen en annen gang. Hun er omsorgsfull og forståelses full.

Trygg og perfeksjonistisk resultat

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg hadde på forhånd gjort mine undersøkelser inne på ulike forumer hvor Solli- Nilsen var meget varmt anbefalt av veldig mange. Da dette var kirurgen som ble nevnt oftest var det naturlig for meg å bestille en konsultasjon hos han på Cosmo Clinic. Jeg har tidligere tatt brystløft med silikon hos en annen kirurg hvor jeg ikke ble fornøyd med resultatet- så mitt fokus var at kirurgen jeg valgte teknisk skulle levere fantastiske resultater.

Jeg har hatt en vektnedgang på 39 kg totalt med overflødig hud på både mage, rygg og midje. Dette har vært et stort kompleks for meg- og derfor jeg ønsket å gjøre noe med det.

Jeg møtte på klinikken til avtalt tid og ble møtt av hyggelige resepsjonister og må bare nevne at det er et flott og moderne lokale. Jeg hadde en lang samtale med Marius hvor han ble bombardert med spørsmål fra meg. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt og Marius tok opp ulike ting innenfor sitt fag slik at jeg var velinformert. Han tok seg god tid og jeg opplevde at han hadde stor forståelse for min situasjon. Han anbefalte meg en bodylift og viste meg hvordan det ville komme til å se ut på min kropp. Han viste meg også før og etter bilder på tilsvarende operasjoner samt viste hvordan jeg kunne forvente at det så ut. Marius ba meg tenke litt på valget og nevnte at jeg kunne bestille ny time til en konsultasjon dersom jeg hadde flere spørsmål. Jeg valgte å booke en time etterhvert og alt av papirarbeidet med informasjon, medisiner ol. Ble utsendt relativt raskt.

Operasjonssdagen kom og jeg ble møtt av både Marius, sykepleiere og anestesilegen. Jeg ble operert og overnattet der til dagen etter før jeg ble hentet. Ble veldig godt tatt vare på etter operasjonen. Marius var også tilgjengelig på mobil til enhver tid dersom jeg hadde spørsmål underveis. Fikk svar raskt selvom det var på kvelden eller i helgene. Jeg opplevde det som meget trygt at jeg bare kunne sende melding eller ringe han når enn jeg følte for det- og svar på mine spørsmål fikk jeg veldig raskt. Jeg var til å begynne med til flere kontroller rett og slett fordi jeg ikke ville bytte tape og slikt selv. Det er egentlig en veldig enkel sak, men følte meg mye tryggere når kirurgen gjorde det (selvom jeg uproblematisk kunne fått det til selv). Dersom jeg trengte mer smertestillende så ordnet han resept raskt- så det var jeg veldig glad for.

Nå har det gått 3 mnd. etter operasjonen og resultatet er MYE bedre enn hva jeg kunne drømme om. Har fått selvtilliten tilbake og jeg er veldig imponert over arrene (taper fremdeles).

Jeg kan rett og slett ikke få rost han nok for resultatene og jeg er veldig takknemlig for det flotte arbeidet han har utført og jeg føler meg veldig godt ivaretatt.

Dersom du ønsker det beste resultatet og en forståelsesfull lege så kan jeg sterkt anbefale Marius Solli- Nilsen og hjelpepersonellet på Cosmo Clinic. Her får en heldigvis i både pose og sekk. Ingen over- og ingen ved siden av.

Tusen takk til Marius og hjelpepersonellet på Cosmo clinic. Jeg kan ikke uttrykke nok hvor takknemlig jeg er for hjelpen.

Personlig oppfølging, faglig dyktig og utmerket resultat

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra den innledende konsultasjonen til den siste oppfølgingen, har min erfaring med Thomas overgått alle forventninger. Som kirurg kombinerer han bred kunnskap med fantastiske ferdigheter, noe som tydelig gjenspeiler seg i de utmerkede resultatene av hans kirurgiske inngrep.

Noe av det som skiller Thomas ut, er hans menneskelige egenskaper. Han er imøtekommende og vennlig, og skaper en atmosfære av ro og tillit som gjør hele prosessen trygg og behagelig.

Den tette og personlige oppfølgingen både underveis og etter operasjonen forsterker følelsen av trygghet. Dersom du vurderer en kirurgisk prosedyre, er Thomas utvilsomt det beste valget. Hans dedikasjon til pasientens velvære og hans kirurgiske ekspertise gjør ham til en eksepsjonell lege.
Jeg anbefaler ham på det varmeste.

Dyktig, ærlig og flink

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg kom til Thomas Berg, etter å ha lest flere gode anmeldelser om han. Jeg har hatt tubulære bryst med stor sideforskjell på mine bryster helt siden 14-årsalderen og bestemte meg som 30-årig tobarnsmamma å få fikset oppi dette som har plaget meg opp gjennom hele min ungdom. Jeg har slitt med å gå med badetøy, kjoler, og faktisk ja en helt vanlig t skjorte, eller å gå uten BH. Da jeg møtte Thomas Berg, og nevnte mitt ønske og mine utfordringer jeg har hatt gjennom livet, ble jeg møtt med forståelse og med en positiv innstilling om at dette skal vi få til. Han foreslo og ta løft på det ene brystet, og fetttranplantasjon fra mage til det andre brystet som var mindre for å jevne ut de store forskjellene. Operasjonen var vellykket og jeg satt igjen med minimale smerter. Jeg har to like fine bryster nå. Jeg er SÅ fornøyd og så takknemlig for hva Thomas har fått til. Jeg er mest av alt imponert. Jeg er så glad jeg kan være komfortabel i all slags klær nå og blir glad hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg gjemmer meg ikke bort lengre. Thomas Berg har endret livet mitt helt, og jeg er så glad. Er det en lege dere kan stole på og som er dyktig i faget sitt, så er det Thomas Berg!! Personalet på klinikken er så hyggelig og man blir godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Cosmo Clinic anbefales på det sterkeste!