Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Perfekt

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Plastikkirurgi i særklasse
- sterk påstand
MEN - jeg kan 100 prosent stille meg bak denne påstanden.
For 3 måneder siden fikk jeg utført et hals/ansikts løft av Hilde Bjærke.
Jeg vil takke Hilde og teamet hennes for en profesjonell og fantastisk jobb.
Jeg anbefaler på det varmeste Cosmo klinikk og Hilde.
Bare det beste er bra nok - kunne ikke vært mer fornøyd.
Kvinne 69 🙏💕🧚🏻‍♀️

God rådgiver og fantastisk kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fikk gode råd i hele prosessen, med en god forståelse for at beslutninger tar tid. Lyttet og var betryggende i rådene som ble gitt. Resultatet var over all forventning, selv om disse var veldig høye i utgangspunktet. Anbefales på det varmeste!

Fantastisk kirurg!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Har tatt brystreduksjon og full bukplastikk hos Thomas Berg. Etter første konsultasjon var jeg ikke i tvil om at dette var riktig valg av kirurg for meg! Thomas er oppriktig, kunnskapsrik, dyktig og ærlig i forhold til hva som kan forventes i forhold til utgangspunkt. Her blir du sett og hørt og du er absolutt i de tryggeste hender!
All nervøsitet forsvant i det jeg møtte kirurgen- han er rolig og behagelig, du kan virkelig stole på hans kunnskap og erfaring!
Resultatet etter operasjon er over all forventning, og oppfølging i etterkant er upåklagelig! Thomas er oppriktig interessert i å følge deg tett opp som pasient! Kan bare gi mine aller beste anbefalinger til Thomas Berg og Cosmo Clinic!

Gir fantastiske resultater og trygghet gjennom hele prosessen

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Etter å ha fått barn har jeg i lengre tid slitt med delte magemuskler og det som kommer med det. I tillegg har jeg hatt naturlig store bryst som etter svangerskap har fått store heng og har utgjort en stor byrde i hverdagen, med blant annet store ryggsmerter.

Jeg har i flere år hatt lyst til å gjennomføre brystreduksjon og bukplastikk men har synes det var skummelt å operere - til jeg møtte Thomas.

Thomas utførte brystreduksjon og løft, samt full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging på meg. Jeg kan bare ikke fått sagt nok fine ord om Thomas. Det var en glede å treffe han på konsultasjon, jeg følte meg så trygg og ivaretatt hele veien både av han og Cosmo Clinic. Jeg kunne ringe når som helst både før og etter operasjonen, Thomas svarer omtrent på minuttet.

For en person som har synes det er skummelt å operere så var dette en perfekt match. En virkelig kunnskapsrik og erfaren kirurg, som oppriktig bryr seg om å bidra til å øke livskvaliteten til mennesker.

Resultatet er over all forventning. Magen er flat - for første gang på så lenge jeg kan huske, brystene er kjempe fine og arrene kan nesten ikke ses. Etter operasjonen hadde jeg også en veldig fin og enkel rekonvalens. Ingen smerter, ingen smertestillende og ingen problematikk knyttet til noe. Etter 3 uker føltes det som om kroppen var healet.

Jeg anbefaler varmt Thomas Berg til andre som ønsker lignende inngrep og som trenger en forandring i liv og livskvalitet.

Utrolig dyktig kirurg og omsorgsfull person

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført en brystforstørrelse for 4 uker siden av Dr. Tomm Bjærke, og jeg er utrolig fornøyd!
Jeg hadde nesten ingen bryster fra naturens side, mens nå har jeg fått drømmebrystene! Selvtilliten min er på topp, noe den aldri har vært før, så Dr. Bjærke har endret livet mitt! Resultatet er akkurat som jeg ønsket meg og som vi snakket om på konsultasjonen, og dette etter kun 4 uker! Det får meg virkelig til å glede meg til å se hvordan de utvikler seg de neste 5 månedene! Smertene var moderate den første uken etter operasjonen, men klinikken ordnet med smertestillende slik at jeg kom meg gjennom den uken i god behold.
Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Dr. Tomm Bjærke på det varmeste!