Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Terningkast 10 til Dr. Bjærke

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg ønsker å anbefale Cosmo Clinic AS til alle som vurderer å utføre en kosmetisk korreksjon.
Lokalene er stilfulle og moderne så man kjenner virkelig på følelsen av å være på en seriøs privatklinikk.
I gjennom hele prosessen har jeg fått upåklagelig oppfølging og service som overgår business class nivå.
Jeg fikk utført en transaxillær brystforstørrelse av Dr. Tomm K. Bjærke og er kjempe fornøyd med veiledningen og informasjonen jeg fikk. Han var hele tiden veldig direkte og ærlig på hva han anbefalte og hva jeg kunne forvente av resultat.
Det viste seg at alt Dr. Bjærke sa på forhånd stemte. Jeg har ikke opplevd noen komplikasjoner og resultatet ble faktisk bedre enn jeg turde å håpe på!!
Nå har det gått fire måneder siden operasjonen og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette for mange år siden.

Fantastisk kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

At jeg fant Thomas Berg og Cosmo Clinic var intet mindre et lykketreff for meg. Da fant jeg endelig en kirurg med kompetanse til å løse mitt problem og som jeg følte at jeg kunne stole på. Mitt problem var svært hengende og store bryster etter først et liv som svært overvektig, for så å ha gått ned flere titalls kilo i vekt. Etter flere dårlige erfaringer i konsultasjoner med andre kirurger var jeg nedslått. Men Thomas hadde kunnskapen og erfaringen som skulle til og gjennomførte en brystreduksjon med transplantasjon av brystvortene. Resultatet ble fantastisk! Jeg har nå vakre bryster som ser naturlige ut og som passer til meg. Det er intet mindre enn utrolig med mitt heller miserable utgangspunkt.

Thomas er kunnskapsrik, hyggelig og varm. Jeg følte at han brydde seg om meg som sin pasient. Han tok hensyn til mine ønsker og jeg følte meg ivaretatt allerede fra første konsultasjon. Han gav realistiske forventninger i forhold til resultat. Thomas fulgte også godt opp i etterkant av operasjonen. Han svarte hurtig på telefon og tekstmelding, og var sågar med på en avtale på mitt lokale legekontor digitalt. Det var ikke et problem at jeg bor langt unna klinikken.
Alt i alt har dette vært en fantastisk opplevelse, og det er også takket være alle som jobber ved klinikken. Det er en helt egen opplevelse å være pasient ved Cosmo Clinic. Alle som arbeider der er hyggelige, serviceinnstilte og dyktige.

Jeg er evig takknemlig for at jeg fant Thomas og Cosmo Clinic og jeg kan varmt anbefale ham og klinikken til andre.

Utrolig dyktig og omsorgsfull kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas Berg er helt fantastisk både faglig og personlig. Etter lang research og konsultasjoner hos flere plastiske kirurger har jeg bestemt å opereres hos han med en gang etter første møte. Han er veldig trygg, hyggelig, svarer på alle spørsmål, og resultater av utførte operasjoner som han viste meg var helt perfekte. Thomas utførte på meg bukkplastikk med rafing, fettsuging, brystreduksjon og øyelokksplastikk under samme operasjonen og jeg er superfornøyd med kroppen min nå. Har også fått veldig bra oppfølging etter operasjon. Dr.Berg anbefales på det sterkeste, for bedre kirurg finner man ikke! Humøret mitt har blitt helt på topp etter operasjonen og jeg bare smiler når jeg ser meg i speilet. Etter flere år med smerter har jeg endelig fått kroppen min tilbake, gleder meg å kunne begynne å trene og være aktiv med barna igjen. Veldig takknemlig for resultatet!

Veldig fornøyd med resultatet!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas er ekstremt kunnskapsrik, veldig flink til å forklare hva du kan forvente og ikke av resultater. Tok en bbl operasjon, jeg var redd jeg skulle bi misfornøyd med størrelsen. Thomas lyttet og greide å sette inn mer enn planlagt. Kjempe fornøyd med størrelse og form. Utrolig glad jeg valgte han som min kirurg. Ingen tvil om at jeg drar dit igjen om jeg skal gjøre noe meir i fremtiden.

Anbefales på det sterkeste.En trygg og god opplevelse

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Marius er en kirurg som kan sakene sine! Han ser helheten, en varm og jordnær kirurg Samtidlig som han har et estetisk blikk i verdensklasse. Jeg følte meg TRYGG og IVATETATT jeg kan trygt gi Marius min beste anbefaling! ble også tatt godt vare på av alle som jeg var i kontakt med på CosmoCliniken. Jeg har tatt bodylift og lårplastikk , resultatene er over all forventning , jeg kunne ikke blitt mer fornøyd!! For første gang på mange år gleder jeg meg til badesesongen. Så en STOR TAKK til Dr. Marius Solli-Nilsen