Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Meget fornøyd

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Hilde er omtenksom,trygg og kunnskapsrik.Klinikken ligger veldig sentralt og ingen problem med parkering..

Fantastisk kirurg.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Etter vart inne på konsultasjon i 6 jan blev det satt opp time for full bukplastikk,sy sammen magemuskler og bryst løft alt i samme operasjon i slutten av mnd. Jeg kunne ikke følt meg tryggere æn va jeg gjorde både under og etter timen. Er nå en uke siden operasjonen og jeg er strålende fornøyd med resultatet 🤩 Vart på oppfølging og alt så feil fritt ut ☺️ Hatt lite smerter gjennom den første uken og føler jeg fått veldig god oppfølging både før og etter operasjonen. Har følt meg 100 % i trygge hender fra første møtet med Thomas. Han formet min kropp akkurat som jeg ønsket og gleder meg til å se det endelige resultatet om noen mnd 😍 Kan ikke annet æn rekomdere Thomas viss man ønsker en fantastisk flink kirurg.

Profesjonell og dyktig

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Fikk utført brystforstørrelse hos cosmo clinic v/Tomm Bjærke. Følte meg ivaretatt fra første møte, og han var profesjonell og flink til å forklare. Han er nøye under operasjon som resulterte i ingen komplikasjoner etterpå og et fint resultat. Superfornøyd med resultatet og kan absolutt anbefale Tomm.

Utrolig dyktig og hyggelig!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg byttet proteser og tok fettsuging på magen og opplevde Thomas M. Berg som veldig profesjonell og ga gode råd i under konsultasjon. Jeg er utrolig fornøyd og følte meg ivaretatt hele veien frem til operasjonssalen og etter. Anbefaler Berg på det sterkeste.

Trygg, rolig og kunnskapsrik kirurg .

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Skiftet brystproteser hos Dr.Berg i slutten av oktober 2022 og med et svært godt resultat. Dr. Berg var tilgjengelig på mobil i etterkant av operasjonen noe som resulterte i en ekstra stor trygget som pasient. Han anbefales på det varmeste!