Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg og profesjonelt

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg fikk utført en brystforstørrelse av Tomm Bjærke i oktober 2022 og er storfornøyd med resultatet!

Drømmen min gikk i oppfyllelse og nå har jeg fått en ny kropp, jeg er veldig takknemlig for ham.

Hans erfaring og forsvarlighet er betryggende, og jeg var aldri i tvil på at det var det riktige valget for meg.
Jeg har følt meg ivaretatt og informert gjennom hele prosessen, både av Tomm, resten av operasjonsteamet og personale på Cosmo Clinic.

Jeg vil absolutt og uten tvil anbefale Tomm Bjærke og Cosmo Clinic videre!

I de beste hender!

Lege: Marius Solli-Nilsen Skrevet

Jeg fikk Dr.Marius Solli-Nilsen sterkt anbefalt av Dr.Thomas Berg da jeg gjorde mageplastikk hos han etter stor vekt tap. Jeg har alltid hat store problemer med gynecomastia. Og endelig fikk jeg helt ekstremt god hjelp fra Dr.Marius Solli-Nilsen. Han lyttet , kom med gode råd og etter vi hadde diskutert litt frem og tilbake sa jeg bare fuck it. Du gjør akkurat det du synes er best. Jeg stoler på deg. Og det angrer jeg ikke på.

Tusen tusen takk til dere alle for en fantastisk og tryg opplevelse.Nå har jeg ikke pupper lengere, jeg har er flatt bryst men fortsatt kontur til brystmuskel. Jeg kan endelig gå med t-skjorte uten og føle meg som en dame. Livet mitt vill for altid være forandret takket være Dr.Marius Solli-Nilsen. Jeg har fått så god oppfølging av alle ved klinken.

Smerte: 2-3/10 ( jeg tåler ganske mye)

Kommer til og anbefale både klinken og Dr.Marius Solli-Nilsen til alle jeg møter som jeg føler er rikitg for han.

En stor stor takk til han og klinken.

Cosmo Clinic og Tomm i særklasse!

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg anbefaler på det varmeste Cosmo Clinic og dr. Tomm Bjærke. Jeg har i løpet av de siste tre årene fått utført forskjellige kosmetiske operasjoner, som brystforstørrelse, øyelokkplastikk og hals/ansiktsløft, og jeg er strålende godt fornøyd med resultatet. Jeg vet at jeg er i de beste hender under operasjonen, både når det gjelder Tomms kompetanse og lange erfaring som kirurg, og operasjonsteamet hans på Cosmo Clinic. Jeg takker for et naturlig og fint resultat, og at jeg ble så godt ivaretatt, før- under og etter operasjonene.

Proff til fingerspissene!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas kan varmt anbefales. Han er dyktig, kunnskapsrik og nøyaktig. En av Norges beste på sitt felt.

Fantastisk resultat.

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg hadde tunge øyelokk og lave øyenbryn. Det var fint å få informasjon om at resultetet blir mer langvarig dersom panneløft tas først. Den offentlige legen informerte ikke meg om dette, så jeg er glad jeg konsulterte en privatklinikk også. Nå skjønner jeg hvorfor noen ikke har så langvarig effekt når de fjerner overflødig hud fra øyenlokk.
Panneløft var for meg dramatisk å gjøre, jeg syntes det var dyrt, jeg har tynt hår og syntes derfor det vistes så lenge - men for et nydelig resultat. Og det tyngste på øyenlokkene var borte. Ca tre måneder etter hadde jeg øyelokkplastikk - som var hovedproblemet mitt. Nå har jeg et åpent, ungt og lett blikk, jeg ser ikke trøtt og tungsindig ut. Det ser så naturlig ut. Hilde ordnet det også slik at øyenbrynene ble mer symmetrisk. Jeg så ikke operert ut etterpå. På jobb, til familie og venner informerte jeg om hva jeg hadde gjort, men ellers var det ingen som så hva jeg hadde gjort. Etter øyelokkplastikk ble jeg ikke blå under øynene engang. En bekjent sa hun trodde jeg hadde rød øyenskygge i den perioden jeg var litt rød på øyenlokkene.
Hilde har en fin måte å møte pasienter på. Hun inngir trygghet fordi hun er tydelig, profesjonell og erfaren. De andre ansatte jeg var i kontakt med var også imøtekommende. Jeg er så glad jeg gjorde dette på en privat klinikk. En luksus jeg unnet meg, og det var virkelig verdt det!