Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg og dyktig

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Veldig fornøyd med mottakelsen og den grundige informasjonen jeg fikk i forkant! Ekstra fornøyd med sluttresultatet!

Explant - fjerning av silikonimplantater

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg hadde hatt silikon i over 20 år, der jeg de siste årene hadde utviklet BII og ønsker derfor å fjerne mine implantater. Thomas er en lyttende og profesjonell kirurg som er opptatt av å være ærlig ift hvilket resultat man kan forvente.

Jeg trodde at jeg trengte brystløft også, men basert på sin erfaring så fraråder han det. (Noe han hadde helt rett i). Resultatet ble som forventet, han fjernet implantater og kapsler. Og laget nydelige, korte arr.

Veldig god informasjon i forkant av operasjon og etterpå. Jeg kan virkelig anbefale Thomas og hele personalet på klinikken. Anestesisykepleierne er veldig omsorgsfulle som gjør at man føler seg godt ivaretatt.

Profesjonelle, dyktige og tillitsvekkende

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg har fått utført mageplastikk og fettsuging hos Thomas Berg.
Helt fra innledende samtaler til gjennomført operasjon følte jeg meg trygg og ivaretatt.
Jeg er kjempefornøyd med resultatet.
Cosmo Clinic er profesjonelle i alle ledd.

Full score på øyeplastikk.

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg kan på det sterkeste anbefale Hilde Bjærke. Veldig fornøyd! Hun er informativ, erfaren og dyktig kirurg. Samtidig er hun en tilgjengelig, betryggende og hyggelig kirurg som kan berolige pasienten etter en operasjon. Hun er en full scorer.

Nedre Buk plastikk

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

For 2 år siden fikk jeg fikk nedre buk plastikk/korreksjon etter 2. keisersnitt og er SUPER fornøyd! Endelig kvitt «forkle» jeg fikk etter keisersnittet. Thomas er en super lugn person, som gjør deg trygg og sikker på valget man gjør <3
Ingen spørsmål om hvem jeg kontakter neste gang :)