Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Seriøst, trygt, imøtekommende

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg fikk gjort ansiktsløft, halsløft og operert øyelukk hos Hilde mars i fjor.
For meg var dette et stort steg å ta og jeg var på flere konsultasjoner hos Hilde da jeg var usikker på resultatet og om andre ville se det. Hun beroliget meg med at det ikke ville synes og hun var trygg og imøtekommende. Jeg følte meg aldri ukomfortabel med Hilde.
I dag er det 1 år og 4 måneder siden operasjonen og jeg er så fornøyd. Jeg var tilbake på jobb etter 1 uke og ingen la merke til noe.
Men jeg får stadig spørsmål av familie og kjente om hvordan jeg holder meg så ung og nye mennesker jeg møter tror jeg er minst 10 år yngre enn min alder som er 46.
Min fjortenåring og vennene hans synes også jeg holder meg veldig godt og de tror jeg er i begynnelsen av 30 årene ;)
Jeg angrer ikke en dag, jeg ser ikke arrene og er så glad jeg gjorde dette. Halsen hadde plaget meg i mange år.
Jeg kommer sikkert til å ville ta et panneløft om noen år også og det er ingen tvil om at jeg kommer til å velge Cosmo clinic igjen da.
Tusentakk for flott behandling både før, under og etter operasjonen. :)

Meget fornøyd

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas Berg og Cosmo clinic får full score av meg på alle punkter. Trygg, dyktig, nøye og god lege.
Jeg er meget fornøyd med både resultat og god oppfølging hele veien etter full bukplastikk og fjerning av silikon.

FANTASTIK LEGE

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Var hos Thomas 30/06.22, og utfordre brystoperasjon/ forstørrende, når jeg kom var det så fint og rent sted som gjør et kjempe inntrykk. Konsultasjonen var helt super og vi gikk gjennom alt det viktige, fikk prøve proteser og alle valgene var opp til meg med hjelp og tips fra Thomas! Jeg hadde tenkt på denne operasjonen i mange år og valgte endelig å gjøre det! Heldigvis at jeg dro til Thomas på Cosmo Clinic! Anbefales på det høyeste. Man føler seg trygg og hørt. Etter operasjonen er han også veldig behjelpelig og svarer på sms /tlf om du trenger han! Vil du ha en hyggelig og rå flink kirurg pluss snille og flinke anestesi, assistenter osv så går du til Thomas på Cosmo!

Profesjonell og trygg

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Cosmo Clinic fremsto 100% profesjonell! Alle de ansatte og ikke minst kirurgen Hilde Bjærke var imøtekommende og trygge og jeg følte meg veldig godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg fikk utført øvre øyelokkoperasjon for tunge øyelokk. Ingen ubehag under selve inngrepet, litt hoven og blå en ukes tid etterpå. Nå er det gått 4 måneder og arret er knapt synlig. Resultatet er over all forventning.

En fantastisk klinikk i særklasse

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter lang tids vurdering og mange års ønske om å få en definert hake/hals var jeg hos Hilde Bjærke for konsultasjon. Hun var flink til å gi informasjon og vise bilder i forhold til forventninger av resultat, men også til å lytte. Jeg endte med å ta halsløft og facelift hos Hilde. Hun er ufattelig dyktig i det hun gjør og jeg er så gla for at jeg gikk til henne. På klinikken blir man så godt ivaretatt og man føler seg veldig trygg. Operasjonene gikk over forventning, oppvåkningen var smertefri og dagene etterpå ble også veldig godt fulgt opp. Nå er det allerede gått 4 uker etter operasjonene og jeg er så ufattelig fornøyd med resultatet. Det har ennå ikke helt gått inn for meg hvor fint resultatet ble, jeg tar meg stadig i å se meg i speilet og er så fornøyd med kjevepartiet og halsen og er evig takknemlig. I tillegg har Hilde har gitt meg tilbake et yngre uttrykk i ansiktet.
Samtidig som jeg tok halsløft og facelift så tok jeg også og byttet brystproteser hos Tomm Bjærke. Også konsultasjonen hos han forut var helt superb. Han var flink til å vise forventet resultat, gi råd og jeg følte meg veldig godt ivaretatt i hans beslutninger til et godt resultat. Etter 2 ammeperioder endte jeg med å gå opp bittelitt i størrelse og også her er jeg så ufattelig fornøyd med resultatet og valget Tomm tok av proteser under operasjonen. Resultatet føles og ser veldig naturlig ut.
Jeg vil anbefale klinikken på det sterkeste og jeg vil uten tvil velge å komme tilbake.