Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Trygg, erlig og meget kunnskapsrik.

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra første gang jeg møte dr. Thomas Berg så følte jeg det var riktig valg. Jeg har brukt lang tid på og fine rikitg kirurg for det jeg ønsket var mage plastik plus gyncomasia. Jeg hadde vært innom 2 andre kirurger før jeg oppdaget Cosmo Clinic og Dr.Berg. Han sa med en gang at han kan hjelpe meg med mage område men mine herre pupper måtte jeg gå til hans super dyktige kollega Marius Solli-Nilsen som var spesialist på menn etter stor vekttap og spesielt gynocomasia. Dette gjorde meg kun enda tryggere om at jeg hadde kommet på rikitg plass. Klinikken er kjempe fresh, føles som hjemme. Ikke som et sykehus. Kjempe hyggelig alle som jobber der. Uannset hva jeg lurer på er det altid noen som kan hjelpe meg og det raskt.

Og Dr.Berg har vært tilgjengelig hele veien. 24.7 om det så var bare noe lite jeg lurte på. Noe som også følte at jeg hadd valgt et trygt sted.

For meg var dette et helt livs forandrende ingrep, da der var mye hud etter stort vekt tap.

Smerte: minimalt 2-3/10.(jeg tåler også ganske mye smerte)

Og har og kommer til og forsette og anbefale det vidre.

Tusen tusen takk til dere alle for en fantastisk og tryg opplevelse.

Dyktig og profesjonell

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg har fått gjennomført ansikt- og halsløft
ved Cosmo Clinic og er fantastisk fornøyd både med resultatet og behandlingen. Før møtet med kirurgen var jeg selvfølgelig spent, men opplevde meg umiddelbart godt ivaretatt. Hilde Bjærke er profesjonell, tydelig, hyggelig og inngir stor tillit.
Operasjonen og tiden etterpå har gått veldig bra. Det var selvfølgelig noe ubehag i noen dager etter operasjonen, men ikke mye smerter. Etter et par dager var jeg i gang på hjemmekontor og etter en uke kunne jeg fint bevege meg ute blant folk.
Tusen takk til Hilde og hennes team.
Jeg kan anbefale Cosmo Clinic og Hilde Bjærke på det varmeste

Profesjonelt hele veien!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Var til konsultasjon hos Hilde Bjærke, hvor jeg fikk en grundig gjennomgang av hva operasjonen gikk ut på og hva jeg kunne forvente. Hun fremstår som meget profesjonell, tillitsvekkende og kunnskapsrik.
Møtte opp på operasjonsdagen og ble så godt ivaretatt av både Hilde Bjærke og resten av hennes team. Jeg følte virkelig jeg var i trygge hender!
Etter operasjonen hadde jeg ved et par anledninger noen spørsmål og Hilde Bjærke var tilgjengelig hele veien!
Nå to uker etter nedre facelift/hake er jeg allerede superfornøyd! Resultatet er mye bedre enn forventet! Tenk at jeg måtte bli 57 år før jeg fikk hake!
Jeg anbefaler Cosmo Clinic og Hilde Bjærke på det varmeste.

Profesjonell og tydelig

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Tomm har gjennomført to forskjellige operasjoner på meg. Min opplevelse er å bli møtt med god informasjon rundt selve inngrepet og hva en kan forvente, på godt og vondt. Han har i tillegg en veldig behagelig fremtoning. Han fremstår som en som er oppdatert på utviklingen innen kosmetisk kirurgi. Jeg er superfornøyd med jobben han har gjort som har gitt et naturlig og pent resultat. Jeg vil gi Tomm og de øvrige ansatte ved klinikken i sin helhet de beste anbefalinger. En kosmetisk kirurg på øverste hylle.

Dyktig og erfaren kirurg med sikkert blikk for vellykkede løsninger

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Hilde er en nestor i faget og jeg fikk full tillit til henne allerede under konsultasjonen. Jeg fikk utført endoskopisk panneløft for to uker siden, og resultatet per i dag er bedre enn jeg hadde kunnet forestille meg.
Det trøtte og slitne uttrykket har veket plassen for et åpent og våkent blikk og datteren min sier jeg ser 15 år yngre ut. Hilde er varm og empatisk og alltid tilgjengelig på telefon hvis det skulle være noe, og jeg har følt meg veldig godt ivaretatt hele tiden. Jeg kan bare gi henne mine beste anbefalinger.