Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Finnes ingen som Thomas

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Får ikke fullrost denne mannen nok. Jeg har følt meg så trygg, så sett og så ivaretatt. Det er mye som er viktig når man skal velge en kirurg, og Thomas skiller seg ut på alle plan. Det er kun 4 uker siden opprasjon og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og bare gleder meg til fortsettelsen. Thomas er perfeksjonist, og jeg kunne aldri valgt noen andre igjen. Han lytter, er ærlig i tillegg til at han er en skikkelig koselig lun mann. Med hånden på hjertet , det er denne mannen du bør gi tilliten din og jeg kan garantere han vil gjøre alt for å få deg fornøyd. Terningkast 100 fra meg :)

Hun err en kunstner og man er i trygge hender

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg var litt redd før operasjonen og hvordan man ser ut etterpå i flere måneder.
De første 5 dagene var ganske tøffe med hoven ansikt og dårlig søvn på ryggen, men etter 2 uker varr jeg første gang blant mennesker og ingen kommenterte noe mer enn at jeg ser så godt ut. Jeg opererte også øyelokket i tillegg til hals og hake og er så utrolig gald at jeg gjorde det og hos henne.
Hun ER en kunstner og jeg ser en stor forskjell fra før og nå. Arr på øyelokket er ikke borte 100% enda etter 3 måneder men hun forsikret meg det det blir det.
Jeg er såå glad at jeg gjorde og det er vert hver eneste kroner og "lidelse". Det anbefales kanskje å gjøre det sammen med en venninee som vi gjorde og da støttere man hverandre og koser seg.

Kunnskapsrike og flotte folk.

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

Jeg kan på det varmeste anbefale Tomm Bjærke og hans team på Cosmo klinikk. Jeg fikk utført nedre øyelokk operasjon m påfølgende Co2 laser under øynene.
Jeg følte m godt ivaretatt fra start til slutt. Den første tiden hadde jeg dagelig oppfølging pr tlf m Tomm, han passet på at alt gikk rett for seg m rens og smøring av huden og svarte på spørsmål som evnt dukket opp.Fantastisk sted m blide og hyggelige ansatte. Anbefales på det varmeste.

64 mod [Navn fjernet av moderator].

Meget fornøyd

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg hadde hørt at Thomas Berg er en svært dyktig og sympatisk plastisk kirurg, men hadde aldri trodd at operasjonen skulle gå så greit og at resultatet skulle bli så utrolig bra. Hadde jeg visst dette så hadde jeg operert magen for mange år siden. Selv om jeg er slank så har 3 fødsler og 3 tidligere tarmoperasjoner gjort at magen så svært stygg ut. Slapp hud og fett gjorde at de vertikale og horisontale arrene var blitt fordreide og skjeve. Etter en full bukplastikk med sammensying av magemuskler så ser magen min ut som den gjorde da jeg har ung.

Unik kompetanse, anbefales!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Cosmo clinic er delikat og har en nydelig atmosfære, hvor roen senker seg når du kommer inn.

Allerede i reseptionen ser en at her jobber kunstnere, noe jeg kan bekrefte på flere nivå.

Har fått utført face og halsløft hos Hilde, idag 14 dager etter operasjonen er jeg overrasket over hvor naturlig resultatet ser ut allerede. Det har vært lite smerter og helt uten komplikasjoner.

Hilde utstråler en trygghet og kompetanse for faget sitt som en fanger opp umiddelbart. Hun har en egen evne til å se helheten og hennes ærlighet setter jeg umåtelig pris på og det bør lyttes til. Hennes drivkraft er gode resultater og hun lytter til sine klienter.
Hun er unik i sin jobb.

Takk Hilde. Jeg anbefaler henne på det sterkeste.